Prinsi dupa ce au furat 22 de capace de la gurile de canalizare!

Prinsi dupa ce au furat 22 de capace de la gurile de canalizare!
Furau capacele de fontă de la gurile de canalizare, pe care apoi le vindeau altui botoșănean. Prejudiciul creat este de peste 2.300 lei. 
        
În urma activităţilor informativ – operative desfăşurate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia municipiului Botoşani, au fost identificaţi autorii a 22 furturi  de capace din fontă provenite de la căminele de apă şi canalizare de pe raza municipiului Botoşani, comise în ultimele două luni.

Astfel, s-a stabilit că, în perioada septembrie-octombrie 2012, fiind instigaţi de către F. Corneliu, de 56 ani, din municipiul Botoşani, L. Gheorghe, de 56 ani, şi S. Gabriela, de 25 ani, ambii din municipiul Botoşani, au sustras 21 capace din fontă provenite de la căminele de apă şi canalizare de pe raza municipiului Botoşani. De asemenea, poliţiştii l-au identificat pe V. Ionel, de 43 ani, din municipiul Botoşani, care în seara zilei de 09.10.2012, a sustras două capace din fontă, de pe strada Griviţa din municipiul Botoşani.

Ulterior comiterii faptelor, cei trei suspecţi le-au vândut lui F. Corneliu. Prejudiciul parțial a fost estimat la suma de 2.384 lei.

În cauză se continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca  la finalizare să se  propună  soluţie procedurală.

Vezi si Cand tiganii nu au de lucru la oras: Paguba-n... capacele de canal!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
249

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
308

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
695

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...