Prinsi bauti la volan!

Poliţiştii Biroului Rutier – Poliţia municipiului Dorohoi au acţionat pe raza municipiului Dorohoi si a comunelor arondate, prilej cu care au fost controlate 123 autovehicule. Au fost testaţi alcoolscopic 65 conducători auto, doi dintre aceştia fiind depistaţi conducând sub influenţa alcoolului.

Alţi 14 conducători auto au fost sancţionaţi cu amenzi însumând 3.410 lei.

Astfel, la data de 26.11.2011, orele 17.05, O. CONSTANTIN de 62 ani, din municipiul Dorohoi a fost depistat conducând autoturismul pe DJ 292 în localitatea Carasa, comuna Corlăteni, deşi avea o concentratie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeaşi zi, orele 18.35, G. TEODOR-DORIN de 42 ani, din localitatea Roma, judeţul Botosani, a fost depistat conducând un autoturism pe DC 71, în localitatea Văculesti, având o concentratie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai mult, acesta a fost implicat într-un accident rutier soldat cu avarii, pe fondul nerespectării priorităţii de trecere la întâlnirea indicatorului Oprire, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe drumul prioritar.

"În ambele situasii s-au întocmit dosare de cercetare penală pentru săvârsirea infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o alcoolemie peste limita legală", a precizat insp. pr. Daniela Gheorghiescu, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...