Arme albe si bauturi expirate descoperite in urma unor razii!

În noaptea de 26/27.11.2011, poliţiştii au acţionat pe raza comunei Roma, în sistem integrat, împreună cu cadre ale Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Botoşani, fiind instituite filtre totale pe drumurile principale de acces si efectuate descinderi în zonele identificate cu risc criminogen, informeaza un comunicat al IPJ Botosani.

Au fost legitimate peste 60 persoane şi au fost controlate 25 autovehicule.

Poliţiştii au constatat flagrant situaţii de încălcare a normelor privind ordinea şi liniştea publică, circulaţia pe drumurile publice sau desfăşurarea activităţilor comerciale licite, fiind aplicate 19 sancţiuni contravenţionale cu amenzi însumând 3.235 lei. Au fost de asemenea constatate 2 infracţiuni.
 
Astfel, în timpul descinderii efectuate  la o discotecă din localitatea Roma au fost identificati H. BOGDAN de 23 ani, din comunaUngureni si C. ADRIAN de 16 ani din comuna Roma, care aveau asupra lor câte un box metalic, a cărei detinere este interzisă conform Legii nr. 61/1991.

În cauză a fost întocmit proces verbal de constatare a infractiunii flagrante, fată de cei doi tineri fiind efectuate cercetări  sub aspectul comiterii infractiunii de  port, fãrã drept, în locurile şi împrejurãrile în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporalã a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publicã, a boxului, prevăzută de art 2 al. 1, pct. 1 din Legea nr. 61/1991.

De asemenea, în timpul descinderii efectuate la un bar din localitatea  Cotârgaci, comuna Roma, a fost depistată P. ALINA FLORENTINA de 20 ani, gestionară, care detinea în vederea comercializării ţigări de provenientă Ucraina si oferea spre vânzare băutură cu denumirea "vin de masă", care avea termenul de valabilitate expirat.

Produsele respective au fost confiscate şi a fost luată măsura sanctonării contraventionale conform Legii nr. 12/1990.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...