Prinsa in flagrant in timp ce oferea mita unui politist de frontiera!

Prinsa in flagrant in timp ce oferea mita unui politist de frontiera!

Femeia dusa la audieri

Flagrant la Sectorul Politiei de Frontiera de la Stanca! O femeie din Republica Moldova, in varsta de 39 de ani, a fost dusa, joi seara, la audieri la Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani, dupa ce a fost prinsa in flagrant in timp ce incerca sa ofere mita unui agent de la Sectorul Politiei de Frontiera Stanca.

Dina G., impreuna cu sotul ei, au intrat in tara, joi dupa-amiaza, prin punctul de trecere a frontierei de la Stanca. Dupa ce au trecut de punct au oprit la un PECO aflat in imediata apropiere, iar un echipaj al Politiei de Frontiera a observat in torpedoul masinii mai multe pachete cu tigari.



Autoturismul a fost dus pentru o verificare amanuntita, femeia recunoscand ca are in masina mai multe pachete cu tigari de contrabanda.

Constienta ca s-ar putea alege cu dosar penal, dar si cu interdictia de a mai intra in Romania timp de cinci ani, ea a incercat sa ofere mita unui politist de frontiera, fiind vorba de suma de 1.400 de euro si 920 de lei.

Politistul de frontiera si-a anuntat superiorii, iar procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, impreuna cu lucratori din cadrul Biroului Teritorial Anticoruptie si ai SIPI i-au organizat un flagrant, femeia fiind prinsa in timp ce incerca sa cumpere tacerea angajatului Politiei de Frontiera.

Ea a fost condusa la Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani pentru audieri, fiind cercetata pentru dare de mita.

De asemenea, se va alege cu dosar penal pentru contrabanda cu tigari. In autoturism au fost gasite peste 1.000 de pachete cu tigari de provenienta Republica Moldova, ascunse intr-un locas special amenajat in portbagaj.

Autoturismul a fost indisponibilizat.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
283

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
337

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
791

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...