Peste 1.000 de participanti la mitingul organizat de USL-FOTO, VIDEO

Peste 1.000 de participanti la mitingul organizat de USL-FOTO, VIDEO
Un numar mare de membri si simpatizanti ai USL Botosani au participat, joi seara, la un miting si un mars, organizate in municipiu, pentru demiterea presedintelui Traian Basescu si sustinerea referendumului din 29 iulie.

Membrii PSD, PNL si PC s-au intalnit in fata sediului PSD, unde dupa ce liderii acestor formatiuni si-au dat mana si au aplaudat au pornit intr-un mars pe strazile Cuza Voda-Calea Nationala-Sucevei-Primaverii-George Enescu-Marchian-Cuza Voda si Pietonalul Unirii.







Inarmati cu pancarde si steaguri, cei care au marsaluit au chemat lumea la vot si au strigat lozinci impotriva presedintelui suspendat, Traian Basescu.

In fruntea manifestantilor s-au aflat Gheorghe Marcu, presedintele organizatiei judetene a PSD, Florin Turcanu, presedintele Consiliului Judetean si liderul PNL Botosani, Paul Onisa, presedintele PC, cei doi vicepresedinti ai Consiliului Judetean, Doina Federovici si Gheorghe Sorescu, primarul Ovidiu Portariuc, impreuna cu cei doi viceprimari Cosmin Andrei si Viorel Iliuta, precum si membri din structurile de conducere ale partidelor din cadrul USL.

La mars au participat si cativa membri ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizte.

Pe traseu, cativa tineri au impartit trceatorilor garoafe si pliante cu mesaje impotriva lui Traian Basescu.













“Consideram acest mars un mars al democratiei, un mars al victoriei si scopul acestuia este sa sensibilizam botosanenii sa participe la referendumul care va avea loc duminica", a spus Gheorghe Marcu, presedintele PSD.













 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
236

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
297

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
684

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...