Prins la volan cu un permis nerecunoscut de legea română

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetățenie R. Moldova, care a prezentat la control un permis de conducere nerecunoscut de statul român.

Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuți Prut, în cursul zilei de miercuri, pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, pe sensul de ieșire din țară. Individul se afla la volanul unui autoturism înmatriculat în România.

Bărbatul a prezentat la control un permis de conducere eliberat de autoritățile din regiunea Transnistria, având imprimate datele și fotografia sa, document ce nu este recunoscut de statul român.

Cu privire la cele constatate, acesta a declarat că nu cunoștea că documentul nu este recunoscut de statul român, iar în Republica Moldova poate circula fără probleme cu acest permis.

„Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. La finalizarea cercetărilor, se vor lua măsurile legale care se impun”, a declarat comisar șef de poliție Minodora Răcnea, purtător de cuvânt în cadrul S.T.P.F. Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unde vor învăța de luni elevii unui renumit colegiu din Botoșani, ping-pong pentru găsirea soluțiilor! (foto, video)

astăzi, 16:09

Deși anul școlar a început pe data de 9 septembrie și se discută despre relocarea elevilor din municipiul reședință de județ de luni de zile, la Colegiul Național „Mihai Eminescu&...

PNL Botoșani începe cu prezentarea membrilor Biroului Politic Local. Avocat Mirela Lăcătușu: „Echipa nou formată are un suflu care mi se potrivește” (foto, video)

astăzi, 15:17

Partidul Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani a început prezentarea noilor membri ai Biroului Politic Local. Vineri dimineață la sediul de campanie a avut loc o conferință de...

Botoșani: Peste 100.000 de hectare de culturi agricole, grav afectate de seceta pedologică!

astăzi, 12:32

La nivelul județului nostru, cultura de primăvară este cu mult mai afectată decât cea de toamnă. Potrivit lui Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, pentru culturile de primăvar...