Prins în flagrant spărgând aparate de cafea!

Prins în flagrant spărgând aparate de cafea!
Un tânăr din Botoşani a fost prins în flagrant în noaptea de 24 spre 25 sptembrie, încercând să sutragă bani din aparatele de cafea amplasate pe raza municipiului Botoşani.

Dacă din primul aparat a reuşit să sustragă banii, în timp ce încerca să spargă al doilea automat a fost susprins şi reţinut de poliţiştii locali botoşăneni.

În jurul orelor 03.30, o patrulă a Poliţiei Locale a constatat, în timpul patrulării, că aparatul de cafea din staţia Doc- Dova de pe str. Calea Naţională a fost spart.

A fost solicitat sprijinul reprezentanţilor I.J.P. Botoşani, fiind asigurat locul până la sosirea echipei operative, pentru continuarea cercetărilor.

La ora 04.20 a fost surprins în flagrant numitul H. F., în vârstă de 13 ani, în timp ce forţa automatul de cafea de pe Pietonalul Unirii.

MInorul a fost reţinut şi predat pe bază de proces verbal Poliţiei Municipiului Botoşani pentru continuarea cercetărilor. Asupra sa a fost găsită suma de 51 lei, pe care băiatul a recunoscut că a sustras-o din aparatul de cafea găsit spart în aceeaşi noapte în staţia Doc- Dova.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
319

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
546

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
161

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...