Prins după ce a furat un autoturism, i-a amenințat pe polițiști!

Prins după ce a furat un autoturism, i-a amenințat pe polițiști!
Duminică, în jurul orei 22.30, poliţiştii din comuna Copălău, au fost sesizați de către O.C. de 65 ani, din localitatea Copălău, cu privire la faptul că în aceeaşi zi, în jurul orei 22.15, Ionuț G., de 21 ani, din aceeaşi localitate, i-a sustras din curtea locuinţei un autoturism.

Potrivit IPJ Botoșani, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au depistat atât autoturismul reclamat ca furat, cât şi pe Ionuț G., asupra căruia au fost găsite cheile autovehiculului.

Pe parcursul cercetărilor, suspectul a adresat ameninţări cu acte de violenţă, injurii şi expresii jignitoare la adresa poliţiştilor aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Faţă de acesta se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi sfidarea organelor judiciare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Am pierdut, dar aproape ne-am salvat. FC Botoșani merge la baraj pentru prima oară în istorie

Duminică, 12 Mai 2024
634

FC Botoșani a început ziua de duminică, în care s-au jucat cinci meciuri simultan, pe loc direct salvabil. Otelul ne-a "împachetat" repede însă. Gaitan, în m...

Zeci de elevi în competiția „Cu viața mea apăr viața”. Vezi rezultatele concursului! (Foto)

Duminică, 12 Mai 2024
129

Probele s-au desfășurat pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Botoșani și au reunit la start 13 echipaje de la școli și licee din Botoșani, Dorohoi, Dumbrăvița, Leorda și Flăm&...

Criză de tractoriști în România. Patronii susțin că ar da salarii de peste 2.000 de euro, dar nu mai au cui. „Pleacă în străinătate!”

Duminică, 12 Mai 2024
184

Tot mai puţini tineri sunt atraşi în România de muncile câmpului și asta deşi un tractorist poate ajunge la un salariu de peste 2.000 de euro pe lună. Iar noile utilaje nu mai a...