Principesa Irina a fost ARESTATA in SUA. VEZI REACTIA Casei Regale a Romaniei

Principesa Irina a fost ARESTATA in SUA. VEZI REACTIA Casei Regale a Romaniei
Regele Mihai I si intreaga familie regala spera ca justitia din SUA si instantele din Oregon vor solutiona in cel mai just si mai rapid mod cu putinta cazul principesei Irina, se arata intr-un comunicat remis dupa ce aceasta si sotul ei au fost arestati pentru organizarea unor lupte de cocosi.  

"Majestatea Sa Regele Mihai I a luat cunostinta cu profunda tristete despre evenimentele legate de Principesa Irina a Romaniei, fiica sa. Majestatea Sa si intreaga Familie Regala spera ca justitia americana si instantele Statului Oregon vor solutiona in cel mai just si mai rapid mod cu putinta acest caz", se arata intr-un comunicat remis MEDIAFAX, astazi, de Biroul de Presa al Majestatii Sale Regelui Mihai I, potrivit antena3.ro.  

Regele Mihai I spera, de asemenea, ca prezumtia de nevinovatie sa functioneze, "asa cum este legal si moral, de la inceput si pana la sfarsitul acestui nefericit eveniment", se mai arata in comunicat.  

Fiica regelui Mihai, ARESTATA in SUA!   

Principesa Irina, fiica regelui Mihai, si sotul ei, John Wesley Walker, au fost arestati joi in Statele Unite pentru organizarea unor lupte de cocosi, relateaza portalul OregonLive.com.  

John Wesley Walker, fost ajutor de serif in Coss County, si Irina Walker au organizat cel putin zece lupte de cocosi la ferma lor din apropiere de Irrigon, in statul american Oregon, in perioada 1 aprilie 2012 - 19 mai 2013.  

Potrivit acuzarii, luptele implicau zeci de cocosi, echipati cu cutite sau alte obiecte taioase atasate de picioare, luptând pâna la moarte intr-un sport sangeros interzis in prezent in 50 de state americane.  

Un arbitru supraveghea luptele si concesionarii vindeau bere si mâncare, iar cei care administrau actiunea luau 10 procente din sumele pariate, potrivit acuzarii.  

John si Irina Walker - impreuna cu vecinii lor David Sanchez, 29 de ani, si Aurelia Garcia Mendoza, 33 de ani, si prieteni din Hermiston, Mario "El Cuba" Perez, 62 de ani, si Jose Luis Virgen Ramirez, 48 de ani - au fost acuzati de operarea unor jocuri de noroc ilegale si de sacrificarea ilegala a unor animale prin lupta la ferma sotilor Walker din Morrow County.   Pentru fiecare cap de acuzare, ei risca o pedeapsa maxima de cinci ani de inchisoare si o amenda de 250.000 de dolari.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
266

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
328

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
740

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...