Primarul strică "pânda" polițiștilor locali!

Primarul strică "pânda" polițiștilor locali!
Primarul Ovidiu Portariuc nu mai vrea să vadă polițiști locali care stau la pândă după șoferii care încalcă regulile de circulație și a cerut conducerii Poliției Locale să dirijeze efectivele către alte zone, unde există infracționalitate, cum ar fi în Piața Centrală.

Edilul-șef al municipiului a menționat că a sesizat două mașini de Poliție care stau mereu în aceleași zone și împart amenzi de circulație.

"Am avut o discuție cu domnul Onuțu despre modul cum repartizează efectivele în teren și i-am adus la cunoștință o anumită situație pe care am sesizat-o atunci când anumite echipaje se ocupă cu zona care ar intra în zona Poliției Rutiere, dând amenzi și realizând acele pânde cunoscute. Le-am spus că infracționalitatea e mai importantă și să se concentreze pe anumite zone și efective și să lase zona de circulație și de amenzi pe circulație. Cele două echipaje pe care le-am sesizat eu că fac pândă în aceleași zone să le direcționeze în altă parte. Mi s-a spus că de la Poliția Municipală a primit dispoziție, că trebuie să își realizeze obiectivul și noi trebuie să fim cu mașinile, cu efectivele, pe zonele cu infracționalitate în piață, unde sunt reclamații că există furturi din buzunare. Acolo trebuie să se concentreze Poliția Locală", a declarat Ovidiu Portariuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
23

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
129

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
163

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...