Primarul și viceprimarul PSD, ironizați de democrat-liberali. "Nici poreclă nu merită"

Primarul și viceprimarul PSD, ironizați de democrat-liberali. "Nici poreclă nu merită"
Democrat-liberalii prezenți, sâmbătă, la alegerile din cadrul organizației județene de tineret nu au scăpat ocazia de a-i ironiza pe social-democrații care conduc Primăria Municipiului Botoșani.

Primarul Ovidiu Portariuc și viceprimarul Cosmin Andrei au intrat în colimatorul lui Ion Diaconu, care a spus despre cei doi că singura realizare cu care se laudă de când au venit la conducerea Primăriei este padocul pentru maidanezi.


“Foarte multă lume în Botoșani mai cere încă un rând de alegeri. Este vorba de un referendum. Sper din tot sufletul ca lucrul acesta să se întâmple încât Botoșaniul să nu se laude peste încă doi ani doar cu un padoc, cum ne lăudăm după doi ani de mandat a celor care conduc Primăria la momentul acesta că au finalizat un padoc. Nu sunt în stare să finalizeze proiectele pe care domnul președinte al organizației județene a PDL le-a lăsat pentru a fi finalizate", a spus Diaconu.

Și mai plastic în aprecieri a fost Florin Bulgaru, președintele organizației PDL Răchiți.

 


“Am zis să mă interesez și eu să văd ce îi recomandă, de ce sunt acolo. Nimic nu îi recomandă. Ce am aflat de ei? Nu vorbesc eu, vorbește lumea, am aflat că băieții din cartier pe unul îl numesc cărăbuș, nu știu de ce, probabil de la frunza și iarba, că tare îi mai plac, tot lumea vorbește, nu eu spun. În rest nimic, nu are nicio treabă cu administrația și nu știe decât să pândească pe geam să vadă dacă cineva i-a luat locul de parcare. Celălalt, nu am nimic de spus, dar chiar nimic de spus. M-am interesat, nimeni nu știe nimic. O singură treabă am auzit și eu o dată pe Stadion că un cetățean a spus că ăsta nici măcar poreclă nu merită, că face rasa bărbătească de rușine. Asta am auzit, asta vă transmit și vouă. Dacă stăm și analizăm faptele eu vă spun sincer că sunt mândru că sunt botoșănean, am cu ce să mă mândresc, sunt mândru că sunt alături de un om care a fost primarul municipiului Botoșani, și acum este președintele organizației de seniori. El este Cătălin Flutur. El trebuie să fie primar", au fost cuvintele spuse de Florin Bulgaru.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
318

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
455

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
583

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...