Narcis Neaga, mulțumit de starea drumului Botoșani-Iași

Narcis Neaga, mulțumit de starea drumului Botoșani-Iași
Directorul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România s-a declarat mulțumit de cum arată drumul național Botoșani-Iași și spune că o porțiune din acest drum chiar este stabilă din punct de vedere tehnic.

“Mi se pare foarte bun drumul de la Flămânzi. Vom încerca să facem ceva pentru a rezolva şi zona Frumuşica. Ultima porţiune de drum chiar mi s-a părut stabilă din punct de vedere tehnic şi arată chiar bine. Normal că lucrurile trebuie făcute mai bine", a afirmat Narcis Neaga, directorul CNADNR.

Cât privește singurul drum național de pământ din țară, Manoleasa-Rădăuți Prut, Neaga a anunțat că lucrările la acest sector de drum au început.

“În 2013, să discutăm de drumuri de pământ în România, mă abţin de la comentarii. Încercăm să aducem drumul Rădăuţi Prut- Manoleasa la o stare tehnică cât de cât normală şi să îl aducem la o stare de drum naţional nu doar să scrie drum național, chiar să arate. Au început deja lucrările acolo", a conchis șeful CNADNR.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
442

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
612

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
709

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...