Primarul Portariuc se laudă cu încă 100 de locuri de muncă

Primarul Portariuc se laudă cu încă 100 de locuri de muncă
Primarul Ovidiu Portariuc a anunțat, marți, că în perioada următoare o fabrică de confecții din municipiul Botoșani se va extinde, ceea ce va duce la crearea a 100 de locuri de muncă.

Edilul șef al municipiului nu a spus care este această fabrică, dar a spus că deși locurile de muncă sunt create de un investitor privat, și administrația locală are un anumit aport.

În plus, Portariuc a spus că deschiderea șantierilor în municipiu a dus, de asemenea, la crearea de locuri de muncă.

“Numai în ultima perioadă s-au creat câteva sute de locuri de muncă. Mai pregătim în perioada următoare extinderea unei fabrici din domeniul privat, o fabrică de confecții, care va face o extindere cu încă o sută de locuri de muncă. Este meritul și al Primăriei. Între autoritățile publice și cele private este mereu un parteneriat. Noi încercăm să alocăm cea mai mare parte a fondurilor pe investiții, nu pe consum, pentru a dezvolta firmele locale și investițiile pe plan local. De aemenea, încercăm să atragem și parteneri tocmai pentru a genera venit aici, în Botoșani. Este un merit atât al partenerilor privați, cât și al autorităților publice, care decid să aloce fondurile pe zona de investiții", a afirmat Portariuc.

El a spus că la finalul acestui an va prezenta o situație cu toate locurile de muncă nou create în Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
24

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
48

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
27

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...