Primarul nu renunţă! Şedinţă extraordinară pentru Zilele Oraşului

Primarul Ovidiu Portariuc mai încearcă încă o dată să îi convingă pe consilierii locali să aloce din bugetul local 50.000 de lei pentru organizarea Zilelor Oraşului, în perioada 23-26 aprilie.

Edilul a convocat o şedinţă extraordinară de Consiliu Local pentru data de 16 aprilie, unul dintre proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi fiind cel referitor la Zilele Oraşului.

Manifestările ar urma să aibă loc în Centrul Vechi, pe lângă sumele din bugetul local, urmând a fi atrase fonduri şi din sponsorizări, bani cu care se vor plăti artiştii, focul de artificii şi servicii sceno-tehnice.

“În fiecare an au fost organizate manifestpri dedicate sărbătorii Sf. Mare Mucenic Gheorghe, patronul spiritual al municipiului Botoşani, cât şi a Zilelor Municipiului Botoşani, incluzând manifestări religioase, cultural artistice, sportive, comerciale. Se doreşte continuarea acestei frumoase iniţiative şi în anul 2015, în perioada 23-26 aprilie", se arată în raportul de specialitate.

La şedinţa anteiroară de Consiliu Local, aleşii nu au fost de acord cu alocarea banilor din bugetul local pentru acest eveniment, spunând că ar trebui organizat numai din sponsorizări.

 

Spune-ne opinia ta