Primarul l-a enervat la culme pe șeful CJ: "Niște minciuni gogonate. Vrea să confiște o acțiune făcută de o instituție serioasă"

  Intenția primarului Ovidiu Portariuc de a premia cele mai frumoase costume populare, la parada organizată de Centrul Județean de Creație, l-a scos din sărite pe Florin Țurcanu, președintele Consiliului Județean.

Acesta a spus că nu i-a cerut nimeni ajutorul primarului pentru organizarea acestui eveniment și a Târgului Agro-Zoo, acuzându-l că vrea să confiște o acțiune organizată la inițiativa directorului Centrului Județean de Creație, Aurel Melniciuc.

 “Îmi cer scuze de la cetățeni că trebuie în Vinerea mare să vorbesc de administrație pentru că lumea este acum mult mai liniștită, își curăță sufletul. Atâta timp cât cei de la PSD văd că nu se liniștesc și în Vinerea Patimilor, vor să vorbească doar minciuni, trebuie să clarificăm lucrurile pentru că sunt niște minciuni gogonate. Nimeni nu l-a invitat pe primarul PSD să fie co-participant. Dacă pune la dispoziție niște toalete ecologice asta nu înseamnă că face jumătate din târg. Le putem aduce și de la Bacău dacă nu vrea să le dea. Nu i-am cerut căsuțe, nu i-am cerut nimic", a declarat Florin Țurcanu.

Șeful CJ a mai spus că dacă primarul dorește să participe la acțiunile organizate pe 3 și 4 mai o poate face dar în calitate de simplu cetățean, pentru că în calitate de primar nu i-a cerut nimeni sprijinul.

“Parada portului popular este la prima ediție, făcută de Centrul de Creație în colaborare cu Consiliul Județean. Nu e treaba dumnealui. E foarte bine că apreciază dar ca să arunci niște minciuni, el nu are nicio treabă. I-a cerut cineva sprijinul? Noi suntem impotenți moral, nu știm că trebuie să premiem? Ce să caute el? Vrea să confiște o acțiune făcută de o instituție foarte serioasă, condusă ce un doctor în istorie. Nu avem nevoie de mila nimănui. Îi cer să se trezească măcar în Vinerea Mare, să se uite bine în oglindă, să nu mai mintă", a conchis Țurcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de informare desfășurate de polițiștii de la Siguranță școlară în prima lună a anului școlar!

Wednesday, 2 October 2024

Abordarea activităților a fost pe mai multe subiecte, predominând prevenirea oricărei forme de violență în mediul școlar. Polițiștii Biroului Siguranța Școlară au fost prezen...

Lemne pentru foc asigurate de municipalitatea botoșăneană: Care sunt condițiile!

Wednesday, 2 October 2024

În condițiile în care unii botoșăneni deja s-au interesat dacă va mai fi continuată această formă de ajutor, edilii au decis ca Direcția de Asistență Socială să înregistr...

USR a reușit să corecteze în Senat nedreptatea făcută la pensie celor care au lucrat în condiții grele!

Wednesday, 2 October 2024

Legea este menită să ofere recunoaștere și sprijin celor care au lucrat în condiții de muncă grele, un pas spre corectarea unei nedreptăți flagrante din Legea pensiilor promovată de Guv...