Primarul Catalin Flutur sustine activitatile estivale lansate de ISJ

Primarul Catalin Flutur sustine activitatile estivale lansate de ISJ

 CATALIN FLUTUR, primarul municipiului Botosani  

Primăria Municipiului Botoşani susţine oferta educaţională lansată pentru luna august de către Inspectoratul Şcolar Botoşani prin care vine în sprijinul tuturor părinţilor şi copiilor din municipiu, oferindu-le celor din urmă un program generos.

Astfel, în perioada 1-31august a.c, de luni până sâmbătă, vor fi organizate la nivelul mai multor unităţi de învăţămant activităţi cu caracter educativ, adresate atât şcolarilor cât şi preşcolarilor.

Participarea la aceste activităţi este liberă şi gratuită, iar copiii cu rezultate remarcabile, care s-au implicat constant în acest proiect, vor fi premiaţi, la finele lunii august.

Primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, a răspuns pozitiv acestei propuneri venită din partea Inspectoratului Şcolar Botoşani şi va acorda tot sprijinul necesar pentru realizarea acestor activităţi.

Ne gîndim în primul rînd la acei copii care nu au posibilităţi să-şi petreacă vacanţa de vară undeva. Am fost foarte încântat de această idee pentru că vine în sprijinul părinţilor şi numai cine nu are copii nu înţelege cît de important este ca ei să fie implicaţi în activităţi cu care să-şi petreacă timpul liber. Vacanţa de vară este pentru toţi elevii cea mai frumoasă perioadă din timpul unui an şi vrem ca toţi copiii să simtă acest lucru. Sunt, din păcate destule familii în Botoşani care nu au posibilitatea financiară să plece în concediu cu copiii şi atunci cei mici n-au de ales. Nu este nici sănătos, nici educativ să-l vezi pe cel mic cum stă toată ziua în faţa calculatorului pentru că altceva nu are de făcut. Prin activităţile propuse de Inspectoratul Şcolar pe care noi le susţinem, copiii vor putea practica activităţi sportive într-un mod organizat, vor putea merge chiar într-o tabără organizată, îşi pot dezvolta cunoştinţele dobândite în şcoală la limbile străine, îşi pot cultiva plăcerea pentru lectură sau, foarte important, pentru cei mai mici, există posibilitatea chiar, să fie sprijiniţi în rezolvarea temelor pentru vacanţă, a declarat primarul municipiului Botoşani Cătălin Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
358

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
496

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
620

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...