Presedintele Asociatiei Moldoovis Botosani batut cu batele!

Presedintele Asociatiei Moldoovis Botosani batut cu batele!

 IONICA NECHIFOR  

Presedintele Asociatiei Crescatorilor de Ovine si Caprine “Moldoovis" din Botosani a ajuns la spital, dupa ce a fost batut pe un camp din localitatea Rachiti.

Ionica Nechifor spune ca se afla singur pe camp, pentru a balota culturile de pe terenul proprietate privata, cand la un moment dat doi barbati s-au apropiat de tractor si au inceput sa loveasca cu batele.

Nechifor povesteste ca dupa ce acestia i-au spart geamurile tractorului cu batele, l-au lovit in cap.

“Era ora 22.30 seara si eu eram cu tractorul pe camp pentru a balota lucerna. La un moment dat s-au apropiat de tractor doi barbati si mi-au spus sa ma dau jos din tractor, ca si-au pierdut caruta. Pe moment nu i-am recunoscut, insa cand m-am uitat mai bine la ei l-am recunoscut pe unul dintre ei si am pornit tractorul. Nu am reusit insa sa plec, pentru ca au inceput sa dea cu batele si au spart geamurile tractorului si mi-au dat si in cap. Am reusit sa iau bata din mainile unuia, dar pret de cateva clipe mi-am pierdut cunostinta si cand mi-am revenit am sunat la 112 si cei doi au fugit. Probabil am fost urmarit si nu cred ca erau doar cei doi, cred ca erau mai multi", a declarat Ionica Nechifor.

El a ajuns la spital la Iasi si a primit 15 zile de ingrijiri medicale, avand sase copci la cap.

Presedintele Moldoovis crede ca tot ce s-a intamplat este o razbunare.

“Unul dintre cei care m-a agresat este fratele unui fermier care are ovine si caprine in localitatea Costesti. Anul trecut a fost un control la ferma acestuia, unde au participat si o parte din oamenii mei, de la Asociatie, si au constat ca declaratiile pe care le-a facut pentru a incasa subventie erau fictive, pentru ca la fata locului nu s-a gasit numarul de ovine si caprine trecute in cerere. M-am dus la directorul APIA, nu s-a rezolvat nimic si atunci l-am sesizat si pe ministru. A fost trimisa o comisie de la Iasi, care am inteles ca a confirmat toate neregulile. Acest fermier are in spate oameni foarte importanti din PDL, cu functii foarte importante. Cred ca si el este membru PDL de vreme ce are pe stana steagul PDL", a precizat Nechifor.

Ionica Nechifor spune ca se teme acum pentru siguranta sa si a familiei sale, si spera ca oamenii legii sa ii pedepseasca cat mai repede pe agresori, mai ales ca, spune Nechifor, unul dintre ei, fratele fermierului este recidivist.

Politistii au inceput o ancheta in acest caz.

“In cauza se fac cercetari in vederea stabilirii veridicitatii aspectelor sesizate si a identificarii autorilor", a spus insp. pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
6

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
492

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
656

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...