Primarul Cătălin Flutur: "Nu mi se pare normal să plătesc naveta unor cadre didactice ca să vină din capătul județului să predea la Botoșani"

Primarul Cătălin Flutur: "Nu mi se pare normal să plătesc naveta unor cadre didactice ca să vină din capătul județului să predea la Botoșani"
Primarului Cătălin Flutur i se pare anormal ca municipalitatea să plătească naveta unor profesori care vin să predea în municipiul reședință de județ de la zeci de kilometri depărtare.

Edilul spune că sunt cazuri în care suma plătită în contul navetei cadrelor didactice se ridică la 3.500 de lei, fiind vorba de un cadru didactic care locuiește în județ și care vine zilnic să predea la o grădiniță din municipiul Botoșani. Asta în timp ce profesorii care au domiciliul în municipiu predau la unități de învățământ din județ.

“Nu cred că este normal ca eu să plătesc naveta unor domni și doamne ca să vină din capătul județului și să predea în Botoșani, la grădiniță. Nu mai sunt profesori, învățători sau educatori în Botoșani? Pe partea cealaltă, avem profesori din Botoșani, și asta pot să o înțeleg, că sunt mulți care se duc și fac naveta la nu știu ce școală din județ, iar Consiliul Local de acolo trebuie să îi plătească pe acești domni. Invers nu prea am înțeles", a declarat primarul Cătălin Flutur. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Botezatu: Canibalii din politica de partid!

Marţi, 21 Mai 2024
71

Canibalii din politică! După cum se știe, sunt un candidat independent la funcția de consilier local al Primaria Municipiului Botosani.În această calitate, în perioada imediat urm...

Sabina a plecat dimineață la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți!

Marţi, 21 Mai 2024
853

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni.Fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 7:00,...

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

Marţi, 21 Mai 2024
260

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca.Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...