Primarul Cătălin Flutur, premiat de conducerea Universităţii „Petre Andrei”

Primarul Cătălin Flutur, premiat de conducerea Universităţii „Petre Andrei”
Primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur a primit din partea Universităţii Petre Andrei din Iaşi o plachetă în semn de mulţumire pentru colaborarea şi sprijinul acordate permanent de către comunitatea locală în proiectele derulate în cei 20 de ani de activitate de către instituţia de învăţământ superior.

Reprezentanţii Universităţii Petre Andrei din Iaşi au fost prezenţi, joi, la Botoşani cu scopul de a lansa două oferte-program de formare şi perfecţionare a funcţionarilor publici din cadrul structurilor Ministeruluui de Interne. Acestea se adresează atît funcţionarilor publici, cat înalţilor funcţionari publici.

După prezentarea ofertelor program la care au asistat şi reprezentanţi ai unor servicii din cadrul Primăriei, dar şi de la instituţii botoşănene, rectorul Universităţii “Petre Andrei", Doru Tompea i-a înmânat primarului Cătălin Flutur o plachetă pentru colaborarea deosebită pe care instituţia de învăţământ superior a avut-o cu Primăria Botoşani de-a lungul timpului.

Primarul Cătălin Flutur a declarat că este onorat de această distincţie mulţumind conducerii universitare pentru demararea acestor cursuri deoarece funcţionarii au obligaţia de a urma permanent cursuri de perfecţionare în domeniul fiecăruia de activitate.

Am avut într-adevăr o colaborare fructuoasă şi foarte bună. Cred că vom identifica acele locuri unde suntem mai puţin pregătiţi. E foarte important că aceste cursuri se organizează la Botoşani, vom studia cu colegii noştri de la celelalte servicii, compartimente aceste posibilităţi oferite, a declarat primarul Cătălin Flutur.

Cursurile se vor desfăşura în week-end astfel încât desfăşurarea lor să nu perturbe activitatea din timpul serviciului. Universitatea Petre Andrei îşi are punctul de lucru la Botoşani la Şcoala nr 17, unde de altfel se pot afla mai multe detalii despre cursurile oferite.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de botoșăneni au fost selectați în vederea angajării la Bursa Locurilor de Muncă!

astăzi, 14:28

La Bursa Locurilor de Muncă, desfășurată vineri dimineață, au participat 665 de cetățeni interesați să intre pe piața muncii. Din cei 665 care au fost prezenți, 135 au fost selectați pent...

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
92

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
203

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...