Primarul Catalin Flutur: Am avut o executie bugetara foarte buna

Primarul Catalin Flutur se declara multumit de executia bugetara realizata la noua luni si sustine ca este pentru prima data cand se obtine un procent atat de bun din incasari. Veniturile totale realizate la nivelul municipiului, la data de 30 septembrie 2011, au fost in suma de 151,3 milioane de lei.

Gradul de realizare a veniturilor la sfarsitul lunii septembrie a fost de 94,66%. Din totalul veniturilor realizate, veniturile fiscale s-au realizat in suma de 101,6 milioane de lei, si detin o pondere de 67,80% in total incasari, iar veniturile nefiscale s-au realizat in suma de 11,8 milioane de lei si detin o pondere de 7,81% in total incasari.

Veniturile proprii ale bugetului local (inclusive cotele si sumele defalcate din impozitul pe venit), au un grad de realizare la sfarsitul lui septembrie 2011 de 92,17% Veniturile din impozite si taxe locale la noua luni au fost realizate in procent de 98,54% fata de prevederile la aceeasi perioada de referinta, iar fata de incasarile efective la noua luni 2010 sunt cu 23,27% mai mari.

La zece luni 2011 veniturile din impozite si taxe locale au fost realizate in procent de 100,41% fata de prevederile la aceeasi perioada, iar fata de incasarile efective pe zece luni 2010 au fost cu 21,26% mai mari.

“Pentru prima data la noua luni am avut o executie bugetara foarte buna. In octombrie am ajuns la 100% executie bugetara si in noiembrie va fi acelasi trend. Asteptam sa vedem in decembrie. A fost un buget echilibrat si bine intocmit, a spus primarul Catalin Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bicicliștii botoșăneni luați în vizor de polițiști, au fost sau nu ,,cuminți” în trafic!

astăzi, 12:37

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu subunitățile de profil au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere care au drept cauze generatoare ab...

La mulți ani! Ierarhul plecat din Știubienii Botoșanilor împlinește astăzi 64 de ani!

astăzi, 12:11

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal, împlinește astăzi, 28 octombrie, vârsta de 64 de ani.  Născut pe 28 octombrie 1960, în Ştiubieni...

Bărbat din Botoșani depistat băut la volan,ce alcoolemie avea șoferul!

astăzi, 12:00

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au oprit pentru control, pe o strada din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din aceeași localitate. &I...