Cerere in casatorie inedita!

Actorul botosanean Adrian Tapciuc si-a cerut iubita in casatorie intr-un mod inedit: printr-un banner pus pe Teatrul “Mihai Eminescu". S-a intamplat sambata seara, imediat dupa premiera spectacolului “Flori, filme, fete sau baieti", in regia lui Adrian Tapciuc.

La finalul piesei, Adrian si-a luat iubita de mana, a condus-o afara, in fata Teatrului “Mihai Eminescu", si a rugat-o sa se uite in sus.

Tanara a avut parte de o surpriza de proportii, pe cladire fiind afisat un banner cu mesajul “Maria, vrei sa fii sotia mea?". Raspunsul tinerei nu s-a lasat asteptat, aceasta spunand "Da".



“Dragostea mi-a dat ideea de a o cere de sotie pe prietena mea in acest mod. Dupa terminarea spectacolului am mers afara, a inceput sa cante muzica, luminile s-au aprins, m-am pus in genunchi in fata ei, i-am dat inelul si am cerut-o in casatorie", povesteste Adrian Tapciuc.

Chiar daca cei doi sunt impreuna de doar trei luni si jumatate, Adrian spune ca Maria este femeia langa care doreste sa-si isi petreaca viata, fiind sufletul lui pereche.



Viitoarea mireasa este din Bucuresti, are 23 de ani, si a absolvit Conservatorul, sectia canto clasic.

Cei doi inca nu au stabilit data nuntii.

Adrian Tapciuc, actor angajat al Teatrului Mihai Eminescu, este cunoscut in special prin activitatea sa in domeniul televiziunii, in trustul Media Pro, unde a regizat mai multe seriale, a participat, in calitate de producator sau concurent, la diverse emisiuni de succes. Pentru publicul botosanean, Adrian Tapciuc ramane personajul Fundulea din "Visul unei nopti de vara", un spectacol al Colegiului National "A.T.Laurian", in regia lui Volin Costin si coregrafia Victoria Bucun, un produs artistic foarte apreciat, in 2003, la festivalurile de gen din intreaga tara.

Rolul Fundulea i-a revenit tot lui Adrian Tapciuc si 5 ani mai tarziu, cand spectacolul a fost montat de Teatrul Mihai Eminescu, in aceeasi regie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Panică în zona Gării Botoșani, incendiu în sediul unei societăți comerciale! (Foto, Video)

astăzi, 14:40

Un incendiu violent a izbucnit ,luni, 28 octombrie, la prânz, în subsolul unui bloc de pe strada Gării din municipiul Botoșani. Arhiva unei societăți comerciale, piese de mobilier...

Până pe 31 octombrie se fac înscrieri pentru Festivalul-Concurs de creație și interpretare a Piesei de Teatru într-un Act ”Mihail Sorbul”!

astăzi, 13:43

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, reamintește persoanelor interesate, că se pot face înscrieri pentru Festivalul-Concurs de Creație și Int...

Bicicliștii botoșăneni luați în vizor de polițiști, au fost sau nu ,,cuminți” în trafic!

astăzi, 12:37

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu subunitățile de profil au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere care au drept cauze generatoare ab...