Primarie din judet amendata de Garda de Mediu!

Primarie din judet amendata de Garda de Mediu!
O administratie publica locala din judet a fost amendata de comisarii Comisariatului Judetean al Garzii de Mediu, in urma controalelor derulate in Luna Curateniei.

Este vorba despre Primaria Lunca, cea care a primit o sanctiune contraventionala de 5.000 de lei, fiind identificate depozitări masive de gunoi de grajd, de construcţii, resturi menajere şi vegetale pe cursurile de apă.

De asemenea, nici Consiliul Local al comunei nu aprobase o hotarare privind salubrizarea şi gospodarirea localitatilor din administrare.

"La Lunca am gasit undeva la 100 metri cubi de gunoi de grajd, resturi de la materiale de constructii aruncte pe cursurile de apa.
Au mai fost probleme in comuna Santa Mare, dar acolo problema s-a remediat in termenul cel mai scurt", a declarat Razvan Rotaru, comisar-sef la Garda de Mediu Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Noaptea Muzeelor 2024 la Botoșani, o ediţie aniversară sub semnul protestelor şi grevelor!

astăzi, 10:10
14

Organizatorii au anunţat că sâmbătă, la evenimentul Noaptea Muzeelor, vor fi deschise 253 de obiective în toată ţara, cu cele mai multe în Bucureşti - 55, la Iaşi - 34, T&aci...

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
54

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
43

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...