Primaria va cere HSR sa amane reluarea activitatii de ridicare a autoturismelor!

Primaria va cere HSR sa amane reluarea activitatii de ridicare a autoturismelor!

 Florin Ghiorghita  

Executivul Primariei Botosani va cere firmei HSR sa mai amane activitatea de ridicare a masinilor parcate neregulamentar. Dupa ce reprezentantii societatii si-au exprimat intentia sa reia activitatea de ridicare a autoturismelor, de la inceputul lunii februarie, in cursul zilei de miercuri acestia vor avea o intalnire cu reprezentantii Primariei, in vederea luarii unei decizii.

“Tot ce am facut pana acum, am facut-o de comun acord cu cei din societate si chiar pe baza unei intelegeri pe care am avut-o si pe care o avem in continuare. Vom decide cum procedam pana la modificarea regulamentului de functionare al firmei. Din punctul nostru de vedere, noi ne-am respectat intelegerea, ei si-au respectat intelegerea, insa tot ce ne intereseaza pe noi este sa nu se comita abuzuri in niciun caz. In cursul zilei de astazi (n.r. miercuri) vom avea o intalnire cu ei, si vom discuta cum vom proceda pana la modificarea regulamentului, eventual daca vor fi ceva modificari la regulament, pe care trebuie sa le facem de comun acord cu societatea. Bineinteles ca vom cere sa amane reluarea activitatii de ridicare a masinilor", a declarat viceperimarul Florin Ghiorghita.

In cazul in care se va decide insa reluarea acestui serviciu, Ghiorghita spune ca activitatea va fi ceva mai redusa.

“ In mod normal, conform intelegerii ei ar fi trebuit de pe 1 februarie sa reia activitatea, insa chiar daca va fi reluata, aceasta se va face la un nivel mult mai mic si numai pe anumite domenii", a mentionat viceprimarul.

Suspendarea activitatii de ridicare a masinilor parcate neregulamentar a intrat in vigoare incepand cu data de 20 decembrie. Firma acum se ocupa doar de blocarea rotilor masinilor parcate neregulamentar si de administrarea parcarilor cu plata.

Consilierii locali nu au luat pana acum nicio decizie in ceea ce priveste regulamentul in baza caruia actioneaza societatea HSR, noul regulament urmand sa fie adoptat in sedinta de Consiliu Local de la sfarsitul acestei luni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
22

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
97

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
40

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...