Primaria Rachiti a solicitat fonduri de urgenta de la Guvern, pentru a repara scoala!

Primăria Răchiţi a solicitat alocarea de fonduri de urgenţă de la Guvern, de la Ministerul Dezvoltării şi de la Ministerul de Interne pentru a reconstrui şi utila în cel mai scurt timp şcoala.

 Am solicitat sprijin din partea guvernului pentru că şcoala din Răchiţi este foarte importantă,fiind şcoală coordonatoare. Sunt mulţi elevi care învaţă aici şi se impune intervenţia de urgenţă.Ne punem speranţă că vom reuşi să terminăm reconstrucţia până la începutul verii, susţine primarul Gheorghe Iacob.

Acesta dă asigurări că toţi cei 85 de elevi care învaţă la Şcoala Gimnazială nr. 1, vor fi relocaţi la Şcoala Gimnazială Roşiori, pe perioada reabilitării clădirii, iargrupa de grădiniţă îşi va desfăşura cursurile într-un spaţiu pus la dispoziţie de un agent economicdin localitatea Răchiţi.

Toţi elevii care învaţă acum în Răchiţi vor putea merge să îşi continue studiile la Roşiori, acolounde au învăţat şi pe perioada modernizării şcolii. Un agent economic din comună ne-a pus ladispoziţie un spaţiu pentru copiii care mergeau la grădiniţa din cadrul şcolii, şi astfel cei mici nuse vor mai deplasa în altă localitate ca să meargă la grădiniţă, a precizat Gheorghe Iacob.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fascinat de tatăl său la paradele militare din Botoșani, și-a construit propria carieră: ”Armata m-a format ca om!”

astăzi, 08:24

Şcoala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri de Logistică ”Gheorghe Lazăr” Chitila a primit o nouă serie de cursanți, iar experiențele celor care au absolvit vara aceasta r...

Muzeu în aer liber: Circuit turistic în Cimitirul Armenesc din Botosani! (Foto)

astăzi, 07:50

Municipiul Botoșani a aderat la ASCE - Association of Significant Cemeteries in Europe şi a înscris Cimitirul Armenesc din Botoșani  în Ruta Culturală a Cimitirelor Europene. Asoc...

20 septembrie pe Știri Botoșani. Prefectul îi trimite pe sinistrați la muncă, au vrut să demită primarul cu semnături false și Elena Udrea vine la Botoșani!

astăzi, 07:30

20 septembrie 2008 Prefectul ii trimite pe sinistrati la munca Aflat în vizita la sinistratii din Radauti Prut, prefectul de Botosani a constatat cu surprindere cum persoanele care au fost...