Gelu Graur, calificat în semifinalele de la Vocea României!

Botoșăneanul Gelu Graur a fost și vineri seara concurentul preferat de public, din echipa lui Smiley, calificându-se mai departe în semifinalele concursului Vocea României de la Pro TV.

Gelu Graur a interpretat imnul trupei Guns N’Roses, comentariile antrenorilor de la finalul prestației sale fiind și de laudă, dar și de critică.

“Cred că ți-a venit mult mai bine alegerea asta decât ultima piesă Purple Rain. Cred că e mult mai potrivită pe vocea ta, finalul mi-a plăcut foarte mult. Singura mea remarcă ar fi că mi s-a părut că strofele au fost puțin mai soft, dar nu e ceva care să depuncteze", a spus Tudor Chirilă. Marius Moga l-a caracterizat pe Gelu ca fiind o persoană caldă și prietenoasă.

“Au fost piese în concursul acesta care ți-au ieșit mai bine. Mi s-a părut că te-a chinuit un pic piesa aceasta. Mi se pare că pe strofe ți-ai subțiat un pic timbrul, ai vrut să pari mai aproape de Axl Rose. Ai schimbat un pic emisia. Ești un motan vânjos dar a sunat un pic mieunat", i-a spus și Marius Moga.

“Eu nu sunt de acord că pe strofă nu i-a sunat bine vocea. A sunat foarte bine pe strofe și am descoperit în seara aceasta un timbru foarte dulce și foarte frumos pe care l-ai folosit pe strofe. În schimb ai fost contractat pe refren și pe acute. Felicitări oricum", a fost și reacția Loredanei.

“Această piesă nu e ușoară deloc și evident că are și partea soft și partea mai rock pe care cred că Gelu le-a redat exact așa cum trebuia. Mi se pare că i se potrivește foarte bine, am descoperit o altă față a lui Gelu Graur, fața sensibilă pe care o are și pe care eu vreau să o scot la suprafață ca oamenii să cunoască toate laturile vocii tale. Felicitări", a spus antrenorul lui Gelu, Smiley.

La final, din cei patru concurenți din echipa lui Smiley, cele mai multe voturi din partea publicului au fost pentru botoșănenaul Gelu Graur. Din echipa sa, Smiley a salvat-o pe Aliona Munteanu.  

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fascinat de tatăl său la paradele militare din Botoșani, și-a construit propria carieră: ”Armata m-a format ca om!”

astăzi, 08:24

Şcoala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri de Logistică ”Gheorghe Lazăr” Chitila a primit o nouă serie de cursanți, iar experiențele celor care au absolvit vara aceasta r...

Muzeu în aer liber: Circuit turistic în Cimitirul Armenesc din Botosani! (Foto)

astăzi, 07:50

Municipiul Botoșani a aderat la ASCE - Association of Significant Cemeteries in Europe şi a înscris Cimitirul Armenesc din Botoșani  în Ruta Culturală a Cimitirelor Europene. Asoc...

20 septembrie pe Știri Botoșani. Prefectul îi trimite pe sinistrați la muncă, au vrut să demită primarul cu semnături false și Elena Udrea vine la Botoșani!

astăzi, 07:30

20 septembrie 2008 Prefectul ii trimite pe sinistrati la munca Aflat în vizita la sinistratii din Radauti Prut, prefectul de Botosani a constatat cu surprindere cum persoanele care au fost...