Primăria Botoşani vrea să cumpere o pensiune

Municipalitatea botoşăneană intenţionează să achiziţioneze o pensiune aflată la ieşirea din oraş, care a fost scoasă la vânzare de către lichidator de mai bine de trei ani, dar care până acum nu şi-a găsit cumpărător.

Este vorba de Pensiunea Kathleen, aflată la ieşirea din municipiul Botoşani către Iaşi, Primăria intenţionând să deschidă un cămin de bătrâni.

Primarul Ovidiu Portariuc a precizat că a luat legătura cu cei de la Fisc şi a cerut o listă cu proprietăţile scoase la vânzare, dar şi a altor bunuri, intenţionând să participe la aceste licitaţii.

O nouă licitaţie pentru vânzarea Pensiunii Kathleen va fi organizată la sfârşitul acestei luni, preţul cerut de lichidator fiind de aproximativ 800.000 de lei.

“E un obectiv să facem un cămin de bătrâni, am promis acest lucru şi îl vom face până în 2016, fie aciziţionând un teren şi începând construcţia unui cămin, dar apar ocazii pe piaţă la lichidatori unde există clădiri la aproape jumătate de preţ faţă de costul realizării unei asemenea clădiri, există situaţii în care scot la vânzare inclusiv mobilier care ne-ar putea ajuta la dotare. Vom urmări cu mare atenţie asemenea licitaţii să putem realiza cu maximă eficienţă o asemenea investiţie. Am luat legătura cu cei de la Finanţe şi probabil ne vom prezenţa la o licitaţie ulterioară", a precizat primarul Ovidiu Portariuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Furtună puternică și ploi în Botoșani: Stâlpi de telefonie și copaci la pământ, fire electrice rupte de vânt! (Foto, Video)

Sunday, 29 September 2024

În localitatea Pomârla, drumul spre Vama Racovăț era blocat parțial de un stâlp de telefonie. Au acționat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu accesorii specifice, da...

Prefectul Dan Nechifor și șeful ISU Botoșani, verificări la serviciile de permanență din județ! (Foto)

Sunday, 29 September 2024

Prefectul județului, Dan Nechifor, a verificat, în această seară, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administr...

Polițiștii din Botoșani au năvălit în Centrul Vechi, ce constatări au făcut! (foto)

Sunday, 29 September 2024

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, între orele 18.00-02.00, a fost desfășurată o razie, cu efective mărite, pe raza orașului municipiului Botoșani și a comunelor arondate Secțiil...