Primaria Botosani, invadata de copii! Au fost intampinati de personaje din desene animate si de primar! FOTO, VIDEO

De ziua lor, prichindeii au luat cu asalt Primăria Botoşani, care şi-a deschis uşile pentru câteva ore. Însoţiţi de bunici sau părinţi, cei mici, extrem de nerăbdători, au păşit în instituţie, având ocazia să vadă biroul primarului şi sala de şedinţe a Consiliului Local.

La intrarea în Primărie, copiii au primit baloane şi coifuri, după care au urcat în birouri. Copiii au fost întâmpinaţi chiar de primarul Ovidiu Portariuc, care le-a cedat scaunul celor mici, prezentându-le acestora şi investiţiile pe care municipalitatea le derulează pentru ei, arîtându-le planşele cu cel mai modern loc de joacă care va fi deschis în curând pentru ei, cel de la fostele sere.

Rând pe rând, micuţii s-au aşezat pe scaunul edilului şef al municipiului şi s-au fotografiat cu acesta, unii dintre aceştia văzându-se viitori primari.



În sala de şedinţe a Consiliului Local, copiii au fost aşteptaţi de personaje de poveste, au fost pictaţi pe faţă şi au primit dulciuri şi îngheţată.

O altă surpriză a municipalității este destinată copiilor care își doresc o plimbare cu un tramvai special amenajat pentru ei, duminică, 1 Iunie, începând cu orele 15.30, din stația Luceafărul (capăt 101).

“Mă bucur că sunt alături de noi astăzi copii, părinţi, bunici. Le urez tuturor La mulţi ani, multă sănătate, să se bucure de această perioadă, poate cea mai frumoasă a vieţii şi să aibă parte numai de bucurii. Am încercat să organizăm câteva evenimente pentru ei. Pentru copii aş ceda oricând scaunul cu plăcere, în fiecare zi aş face-o. Sper să avem mai multe acţiuni de acest gen, copiii şi părinţii să cunoscă mai bine administraţia, să ştie exact cum funcţionează. Au fost interesaţi mai mult de această interacţiune şi de a cunoaşte instituţia pe interior, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

GALERIE FOTO:

























 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Rapid, astăzi de la ora 18:15

astăzi, 12:38

FC Botoșani primește astăzi vizita celor de la Rapid în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! FC Botoşani are a doua cea mai slabă defens...

O avarie produsă de un antreprenor local lasă fără apă trei sate din apropierea orașului Botoșani!

astăzi, 12:30

Nova Apaserv Botoșani informează că, în cursul zilei de vineri, 4 octombrie 2024, a avut loc o avarie la conducta de aducțiune apă potabilă, din PEHD cu diametrul de 140 mm, iar pân...

Botoșănenii, invitați la sărbătoarea de 10 ani a Clubului Toastmasters!

astăzi, 11:40

Cu această ocazie, structura dedicată dezvoltării personale și susținerii tuturor celor care vor să lupte cu emoțiile vorbitului în public organizează o ședință festivă. Eveniment...