Primar liberal, suparat pe Mihai Tabuleac:Tine audiente in calitate de politician, nu de presedinte al CJ!

Primar liberal, suparat pe Mihai Tabuleac:Tine audiente in calitate de politician, nu de presedinte al CJ!

 Gheorghe Hutanu  

Primarul comunei Romanesti se plange de faptul ca Mihai Tabuleac isi face campanie electorala "cu usile inchise", sub pretextul audientelor in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Botosani.

"Presedintele Consiliului Judetean nu cred ca a venit ca presedinte, ci ca politician, a facut audiente in mai multe comune. Oamenii cand au auzit ca vine presedintele Consiliului Judetean au venit sa se planga, fiecare cu durerea lui. Dumnealui a spus ca noi sa nu participam, a fost cu usile inchise. Eu nu am stat sa il astept, am plecat de la Primarie. S-a suparat ca nu i-am dat biroul meu, i-am dat o camera a Consiliului Local sa tina audiente pana cand nu va mai putea", spune Gheorghe Hutanu, primar din PNL al comunei Romanesti.

Hutanu spune ca Tabuleac le promite oamenilor sprijinul, desi nu toate problemele ridicate de acestia sunt si rezolvabile, din cauza situatiei financiare a comunei. "Tututor oamenilor le-a dat dreptate, nu le-a spus ca nu sunt bani pentru asistentii sociali pentru ca primarul este vinovat. Cu doua zile i-am spus domnului presedinte ca nu am bani si a spus ca toti sunt in situatia aceasta, ca a doua zi sa spuna ca eu sunt vinovat ca nu le-am dat ajutorul social", completeaza liberalul Gheorghe Hutanu.

Primarul comunei Romanesti nu ezita sa il acuze pe Mihai Tabuleac de faptul ca face politica si ca a inceput campania electorala. 

"Nu e o campanie electorala? Domnule presedinte, ati venit in calitate de presedinte al Consiliului Judetean sau de politician? A spus ca de presedinte. Nu se poate, daca veneai in calitate de presedinte ajutai oamenii, nu sa dai vina pe mine", conchide primarul Hutanu.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean băgat în închisoare pentru o infracțiune săvârșită în urmă cu patru ani!

astăzi, 13:20
48

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au identificat un bărbat de 40 de ani, din orașul Ștefănești, pe numele căruia era emis un mandat de ex...

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
29

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
52

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...