Prima schimbare la conducerea deconcentratelor. Directorul APIA Botosani, înlocuit

Prima schimbare la conducerea deconcentratelor. Directorul APIA Botosani, înlocuit
Prima schimbare de directori la Botoşani, după învestirea în funcţie a noului Guvern, s-a produs la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură.

Gheorghe Manole a fost înlocuit cu Liviu Zaharia, care până acum a ocupat funcţia de consilier în cadrul instituţiei, din anul 2006.

Zaharia a fost susţinut de PNL pentru a ocupa această funcţie.

"Am primit ordinul de numire în funcţie în cursul zilei de astăzi (n.r. luni).  Am avut susţinerea marilor fermieri, care au fost întotdeauna alături de mine, pentru că i-am ajutat", a declarat Liviu Zaharia.

Potrivit unor surse din cadrul USL, în cursul acestei săptămâni vor fi schimbaţi din funcţie şi şefii de la Inspectoratul Şcolar Judeţean şi de la Poştă.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
567

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
67

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
76

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...