Prigoana: Daca as avea o fata nimfomana as prefera sa se prostitueze legal

Prigoana: Daca as avea o fata nimfomana as prefera sa se prostitueze legal

 Silviu Prigoana  

Proiectul legalizarii prostitutiei discutat ieri in Parlament nu a primit avizul forului, iar votul a fost amanat. Silviu Prigoana, initiatorul acestui proiect, s-a laudat insa colegilor ca va avea o fata si ca o va face "curva".

Deputatul PDL a sustinut in fata comisiei de buget-finante a Camerei, printre altele, ca de o eventuala legalizare a prostitutiei ar beneficia mai ales persoanele nimfomane. Prigoana a sustinut ca in Romania exista 6.000 de femei nimfomane si 5.000 de barbati bolnavi de priapism care sunt predispusi sa se prostitueze, scrie incont.ro.
 
Prigoana a mai spus ca daca ar avea un copil nimfoman sau care sufera de priapism ar prefera sa lucreze intr-un cadru legalizat si nu ca sclavul unui peste. Ba mai mult, la o discutie pe holul institutiei, el i-a spus unei colege din Parlament ca va avea o fata si o va face prostituata.
 
Argumentele lui Prigoana
 
In cazul prostitutiei situatia a scapat de sub control, a spus Silviu Prigoana. El a mentionat un studiu al Academiei Romane, care arata ca este un fenomen de masa, 1% din populatia Romaniei practicand prostitutia. S-a declarat nedumerit de ce, dupa 70 de ani de la momentul cand a fost legalizata prima data prostitutia in Romania, oamenii nu pot sa inteleaga rolul social al unei astfel de reglementari.
 
Guvernul si Patriarhia, impotriva
 
Reprezentantii Guvernului si ai Patriarhiei au discutat in contradictoriu cu deputatul PDL Silviu Prigoana, in sedinta de marti a Comisiei pentru buget-finante despre legalizarea prostitutiei.
 
Executivul nu sustine initiativa pentru ca "lezeaza demnitatea umana si o serie de valori cum ar fi familia", a tinut sa precizeze reprezentantul Guvernului la dezbateri.
 
De aceeasi parte a fost si reprezentantul Patriarhiei, care s-a declarat impotriva adoptarii unui astfel de proiect de lege, el apreciind ca astfel s-ar pune, prin legiferare, in locul unei valori sociale o non valoare sociala.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor a lăsat 7 șoferi fără permis în trei localități din Botoșani!

astăzi, 18:02
6

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale în cadrul planului de activitate Blocada, acționând în sistem integrat  împreună...

ANAF a publicat ghidul RO e-Transport: amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor!

astăzi, 17:20
26

Prin implementarea sistemului RO e-Transport, principalul obiectiv al ANAF este de a reduce decalajul fiscal de TVA, prin monitorizarea în timp real a mișcărilor de mărfuri pe drumurile nați...

Șefii MAI băgați în ședință de prefectul Sorin Cornilă. „Este o perioadă plină de evenimente...” (foto)

astăzi, 15:44
123

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a convocat miercuri o ședință operativă cu șefii structurilor MAI din județ.La întâlnirea de lucru au participat Comisar șef Cost...