Prezentatorul TV care a aflat de Ayan de la soacra din Tudora: ”Mie mi se pare că e un miracol!”

Cazul băiețelului de 2 ani, din Tudora, a impresionat o țară întreagă. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a aflat de ceea ce s-a întâmplat de la soacra lui, care locuiește tot în Tudora.

Prezentatorul TV care a aflat de Ayan de la soacra din Tudora: ”Mie mi se pare că e un miracol!”

Dani Oțil s-a arătat fost emoționat de tot ce s-a întâmplat cu Ayan, copilul care a supraviețuit o noapte întreagă, la temperaturi foarte mici și îmbrăcat sumar, într-o pădure.

Dani Oțil a mărturisit că soacra lui i-a spus ce s-a întâmplat imediat după ce el a ajuns acasă, iar prezentatorul TV a fost impresionat de faptul că Radu Ayan a supraviețuit în aceste condiții grele, mai ales din punct de vedere al vremii.

De asemenea, Dani Oțil a privit acest caz și din perspeciva de părinte, având un băiețel aproape de vârsta lui Ayan.

Deși cazul este revoltător și toată lumea speră să nu se mai repete, partea bună este că băiețelul a supraviețuit și a fost găsit viu.

”Eu de ieri nu mă pot concentra foarte tare, pentru că stirea am primit-o fix în plex de la soacra mea, când am intrat pe ușă. Soacra mea e de la Tudora, de lângă Botoșani, unde s-a întâmplat situația cu copilul. Dacă vi se pare că a fost frig azi noapte sau azi dimineață, gândiți-vă că băiețelul de doi ani și ceva a rezistat singur, în pădure, 25 de ore, dintre care o noapte în care a fost și lapoviță. Mie mi se pare că e un miracol. Ieri vestea a fost primită ca un miracol de toți locuitorii”, a declarat Dani Oțil în această dimineață, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ce a declarat mama băiatului, când acesta a fost găsit

Mama lui Ayan a trăit clipe de coșmar când a aflat că băiețelul ei a plecat de acasă și nimeni nu îl mai găsește. După 25 de ore de căutări, Ayan a fost găsit teafăr, iar părinții lui cred că acest lucru a fost o minune.

”Vreau să mulțumesc la Emergency alert, primarului comunei, localnicilor, poliției, poliției de frontieră, jandarmilor, pompierilor SMURD, toți oamenii care au fost alături de noi în cele mai dure clipe din viață, o echipă nemaipomenit de organizată. Sunteți „the best team” și celelalte echipe venite din alte orașe, localități, vă mulțumim din inimă! Este pentru prima dată când mă mândresc că sunt româncă! O mobilizare extraordinară”, a transmis mama lui Ayan.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
8

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...

Ministerul Muncii anunță: Persoanele fizice din România pot angaja și plăti personal pentru activitățile casnice

astăzi, 17:23
38

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://...

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
47

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...