Presedintele FC Botosani, despre chiria pentru Stadionul Municipal: "Nu mi se pare normal. Este foarte greu sa platim suma"

Presedintele FC Botosani, despre chiria pentru Stadionul Municipal: "Nu mi se pare normal. Este foarte greu sa platim suma"
Decizia Consiliului Local de a mari tariful pentru inchirierea Stadionului Municipal de la 178 de lei/ora la 6.645 lei/oră, cu TVA inclus, l-a indignat pe presedintele clubului FC Botosani, care a aflat din presa si nu de la consilierii locali despre aceasta majorare.

"A fost ceva pripit si grabit acolo. Era normal ne informeze si pe noi, sa discutam, pentru ca am aflat si noi din presa. Nu mi se pare normal. Stim de cheltuielile cu stadionul, dar sunt stadioane in tara care sunt date de Consiliul Local cu titlul gratuit. Eu vreau sa am o intalnire pe aceasta tema, pentru ca imi este foarte greu sa platim suma. Eu sper sa se remedieze. Noi avem un buget pentru sezonul 2015-2016 si daca nici drepturile TV nu le vom incasa la nivelul 2014, vom avea o mare problema si era normal sa stim si noi. Putem ajunge in incapacitatea de a putea plati.", a declarat presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter.

FC Botosani s-a calificat in premiera in acest an in Europa League si sunt sanse mari ca partidele din preliminarii sa se dispute pe Stadionul Municipal.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O profesoară îi ia locul Cristinei Breșug în Consiliul Județean Botoșani!

astăzi, 14:06
3

Liliana-Mariana Viciriuc intră în plenul Consiliului Județean (CJ) din Botoșani în locul Cristinei Breșug.Femeia social-democrată este profesoară la Liceul Tehnologic „Nico...

Botoșănean dat în urmărire după o condamnare pentru afaceri cu droguri! (Foto)

astăzi, 13:40
73

Florin Zaharia, cu domiciliul în localitatea Hudești, județul Botoșani, a fost condamnat pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor.Astfel, pe 25 aprilie 2024, Tribunalul Botosani a em...

Copiii dintr-o parohie din Botoșani au primit încălțăminte de la studenții din Iași! (Foto)

astăzi, 13:21
87

În data de 21 aprilie, copiii și tinerii Parohiei „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” din localitatea Pleșani, județul Botoșani, au primit vizita studenților de la Colegiul &b...