Președintele CJ s-a săturat să ia "șuturi" pentru activitatea celor de la Nova Apaserv! "Va veni vremea când..."

Activitatea celor de la Nova Apaserv îl nemulțumește pe președintele Consiliului Județean, care i-a chemat luni la raport pe șefii de la operatorul de apă.

Gheorghe Sorescu a spus că în ultimele zile cele mai multe reclamații care au ajuns pe masa sa au fost la adresa Nova Apaserv și a cerut celor de la această societate să ia măsuri pentru că gradul de nemulțumire al cetățenilor este tot mai mare, în special în ceea ce privește intervențiile la avarii.

Cei de la Nova Apaserv s-au plâns de lipsa de personal pe partea de intervenții, dar pe de altă parte nici nu au solicitat aprobarea pentru a face angajări pe această zonă, după cum susține președintele Consiliului Județean.

“Cele mai multe reproșuri au fost primite vizavi de apă și toate “meritele acestea ar trebui să le primească cei de la apă, nu să le primesc eu pentru că este o unitate în subordinea Consililui Județean și președintele CJ nu trebuie să ia șuturi de la toată lumea pentru toate disfuncționalitățile care apar la apă. Au apărut probleme, sunt avarii repetate, ei reclamă lipsa de personal și era anul în care puteau veni cu creșterea organigramei, dar au întins-o nu au venit, sunt niște chestiuni care țin de partea birocratică și nu reușesc să se pună de acord. Sunt și niște chestiuni legate de preluarea unor sisteme de preluare a apei. Este o activitate la operatorul de apă care a început să mă nemulțumească la modul la care deja s-a aprins un beculeț", a declarat Gheorghe Sorescu.

Acesta a spus că va veni vremea când activitatea șefilor de la apă va fi evaluată în funcție de indicatorii de performanță.

“Promisiunea lor a fost că se va interveni mult mai rapid, să creeze echipe mobile. Nu e normal ca la 475 de oameni să aibă o singură echipă de intervenție sau două. Vine vremea în care vor fi niște indicatori de performanță care trebuie cuantificați, ori voi ține cont foarte serios de acest lucru. Activitatea lor va fi evaluată după ceea ce fac, nu după ceea ce spun. Eu m-am săturat să se tot spună: da, facem, dar în realitate nu se întâmplă mare lucru", a conchis Sorescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de informare și educare preventivă, realizate de ISU Botoșani în trei unități școlare din județ! (foto)

astăzi, 19:50

Peste 700 de elevi, cadre didactice și personal auxiliar au participat, astăzi, la mai multe activități de informare și educare preventivă desfășurate de pompieri la Școala Gimnazială nr. 4 ...

Primăria Botoșani, partener în Campania de iluminat architectural „Ziua Părinților de Îngeri”! (foto)

astăzi, 18:51

În semn de solidaritate cu familiile care au suferit astfel de pierderi, mai multe clădiri emblematice din 13 orașe din țară vor fi iluminate în culorile roz și bleu, simboluri ale sp...

S-a semnat contractul pentru extinderea rețelei de canalizare în zona Lebăda și satul Curtești! (foto)

astăzi, 17:50

Această investiție a fost solicitată de rezidenții din zonă încă din anul 2019, prin interpelări în Consiliul Local și adrese scrise. În urma acestor solicitări, Primăria B...