Preşedintele CJ, reacţie dură la acuzele directorului Urban Serv: "Este inelegant, neprofesionist ce spune domnul Drelciuc"

Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu, s-a arătat extrem de deranjat de declaraţiile făcute de Simion Drelciuc, directorul Urban Serv, care a acuzat comisia de la licitaţia pentru administrarea depozitului ecologic de la Stăuceni că a lucrat neprofesionist, în sensul în care a făcut cunoscute ofertele firmelor care îndeplineau toate condiţiile de participare la această licitaţie.

Sorescu a precizat că va avea personal o discuţie cu directorul Urban Serv şi spune că, în fapt, Consiliul Judeţean a avut toată deschiderea faţă de această societate.

“Este inelegant, neprofesionist ce spune domnul Drelciuc. Dânşii au încasat banii pe groapa asta temporară de gunoi, Urban Serv-ul, inclusiv fond de închidere, aşadar noi ne-am arătat toată deschiderea. Suntem dispuşi să primim gunoiul lor, pe închiderea de la groapa definitivă, dar fără să riscăm corecţii financiare, că nu le plăteşte Primăria sau Urban Serv, le plăteşte Consiliul Judeţean. A face acuze la adresa Consiliului Judeţean mi se pare total neprofesionist. O să am o discuţie şi cu domnul Drelciuc, că am impresia că iar deviem în zona politică. Eu am încercat să fac administraţie pură la Consiliul Judeţean, şi asta încerc să fac. Dacă vor şi în zona politică, sunt mai rău decât o femeie rea de gură. Comisia a lucrat foarte profesionist", a declarat Gheorghe Sorescu.

Citeşte şi Directorul Urban Serv, supărat pe comisia de la licitaţia pentru depozitul de la Stăuceni

 

Spune-ne opinia ta