Preşedintele CJ îi atenţionează pe şefii de la Nova Apaserv: "Bănuiesc că nu sunt atât de nesăbuiţi"

Conducerea Consiliului Judeţean atrage atenţia şefilor de la Nova Apaserv să fie foarte atenţi la achiziţiile pe care intenţionează să le facă şi le cere să dea dovadă de înţelepciune.

În ultima şedinţă de Consiliu Judeţean, mai mulţi consilieri au criticat faptul că la operatorul de apă se alocă sume exagerate pentru unele achiziţii, cum ar fi laptopuri.

În bugetul pe anul 2015 al operatorului de apă sunt prinse mai multe achiziţii, între care şase laptopuri a câte 6.400 de lei plus TVA fiecare, trei licenţe de server în valoare de 4.000 de lei bucata plus TVA, precum şi autoturisme în valoare de 330.000 de lei plus TVA.

Explicaţiile pe care le-am primit noi sunt aceleaşi oferite în şedinţa de Consiliu de săptămâna trecută, dar bănuiesc că sunt înţelepţi şi nu sunt atât de nesăbuiţi încât să ia în calcul faptul că aşa cum inspectorii Curţii de Conturi au fost anul trecut vor veni şi la anul şi peste doi ani. Cu alte cuvinte nu cred că vor fi aşa de nesăbuiţi să înceapă să zburde cu bani publici, a spus Gheorghe Sorescu, preşedintele Consiliului Judeţean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Diplomă de Vrednicie pentru botoșăneanul care salvează inimi: ”Este o onoare care ne amintește de misiunea noastră profundă” (Foto)

astăzi, 10:48

Vlad Plăcintă a primit, din partea Înalt Prea Sfinției Sale Teofan, Mitropolit al Moldovei și Bucovinei, Diploma de Vrednicie pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul ...

Razii de amploare, noaptea trecută, în Botoșani. Peste 50 de sancțiuni, un șofer drogat a fost scos din trafic! (Foto)

astăzi, 10:26

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, cu sprijinul celor de investigații criminale, a polițiștilor rutieri, a celor din cadrul subunităților de poliție și a jandarmilor și po...

Tânără amenințată cu moartea, botoșănean ridicat de polițiști și băgat în arest! (Video)

astăzi, 09:59

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 41 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul ...