Preşedintele CJ Botoşani sprijină refacerea Aeroportului de la Suceava

Preşedintele CJ Botoşani sprijină refacerea Aeroportului de la Suceava
PreÈ™edintele Consiliului JudeÈ›ean BotoÈ™ani, Florin Èšurcanu, împreună cu vicepreÈ™edintele Consiliului JudeÈ›ean BotoÈ™ani, Gheorghe Sorescu s-au deplasat în cursul zilei de astăzi, 18 septembrie 2013, în judeÈ›ul Suceava într-o vizită oficială de lucru.

Cei doi demnitari botoșăneni au oferit È™i în trecut întreaga lor deschidere în ceea ce priveÈ™te schimburile economice È™i comerciale în cadrul serviciilor comune care vin în sprijinul populaÈ›iei din cele două judeÈ›e.

Unul dintre obiectivele importante pentru care judeÈ›ul BotoÈ™ani îÈ™i va oferi sprijinul este Aeroportul InternaÈ›ional Ștefan cel Mare din localitatea suceveană Salcea.

Florin Èšurcanu susÈ›ine necondiÈ›ionat refacerea infrastructurii care face legătura între judeÈ›ul BotoÈ™ani È™i aeroportul din Suceava, venind în sprijinul botoșănenilor care folosesc rute de zbor înspre diferite zone de agrement, dar È™i pentru oamenii de afaceri care au nevoie de mijloace de transport aeriene rapide.

PrezenÈ›a la întrunirea din judeÈ›ul Suceava a preÈ™edintelui Florin Èšurcanu, precum È™i a vicepreÈ™edintelui Gheorghe Sorescu, asigură contribuÈ›ia judeÈ›ului BotoÈ™ani cu fondurile necesare unei dezvoltări comunitare durabile.

Consiliul JudeÈ›ean BotoÈ™ani participă la întrunirea cu oficialitățile administrative din judeÈ›ul Suceava după un grafic propriu, separat de cel al celorlalte instituÈ›ii din administraÈ›ia botoșăneană.

Considerând întâlnirea de la Suceava de o importanță prioritară pentru dezvoltarea regională, Florin Èšurcanu a È›inut să fie prezent alături de Gheorghe Sorescu, reprezentând judeÈ›ul BotoÈ™ani printr-o echipă puternică È™i consolidată.

Comunicat de presă

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
47

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
48

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
304

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...