Preotul care şi-a omorât tatăl, condamnat DEFINITIV!

Preotul din judeţul Botoşani, care la sfârşitul anului trecut şi-a ucis tatăl în bătaie a fost condamnat definitiv de magistraţii Curţii de Apel Suceava.

Daniel Marius Andricioaei a atacat la instanţa suceveană sentinţa magistraţilor de la Tribunalul Botoşani, care l-au condamnat la 13 ani de închisoare cu executare. Magistraţii de la Curtea de Apel Suceava au respins ca nefondat apelul declarat de preotul din satul Aurel Vlaicu.

Instanţa l-a mai obligat pe preotul Marius Daniel Andricioaei ca pe timpul executării pedepsei să urmeze tratament de specialitate, până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol.

Crima a avut loc la începutul lunii ianuarie, în locuinţa tatălui său, din Parcul Tineretului. Audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani mai multe ore, preotul a recunoscut că între el şi tatăl său au fost mai multe conflicte din cauza banilor şi a băuturilor alcoolice, povestind că pe data de 31 decembrie, după ce au consumat alcool, s-au luat la bătaie, aplicându-i părintelui său mai multe lovituri. Cercetările făcute de procurori au scos la iveală amănunte terifiante în acest caz.

Preotul din satul Aurel Vlaicu a fost parasit în urmă cu circa trei ani de soţie, care a plecat în străinătate, luând cu ea şi copiii.
De atunci, preotul a căzut în patima băuturii.

După ce şi-a ucis tatăl în bătaie, preotul nu a plecat din garsoniera acestuia, situată la etajul patru al unui bloc din Parcul Tineretului, ci a rămas în oraş, locuind şi dormind cu cadavrul în casă, timp în care a consumat în permanenţă băuturi alcoolice.

Pe trupul neînsufleţit al victimei au fost observate mai multe leziuni, atât la nivelul feţei, cât şi pe torace, unele dintre acestea părând să fie provocate post mortem. Preotul Daniel Marius Andricioaei a sunat pe data de 3 ianuarie la 112 şi a anunţat că tatăl său este mort.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox, 14 octombrie: O cinstim astăzi pe Sfânta Parascheva - Vinerea Mare de Toamnă

astăzi, 07:00

Sfânta Cuvioasă Parascheva este cinstită pe 14 octombrie. În credința populară, Sfânta Parascheva este numită "Vinerea Mare de Toamnă" sau "Vinerea celor 12 vine...

Ministerul Sănătății a început distribuirea iodurii de potasiu în farmacii!

Sunday, 13 October 2024

Sâmbătă, 11.09.2024, „în stocul Direcţiilor de sănătate publică şi a farmaciilor comunitare înscrise în program se mai aflau 27.936.239 comprimate iodură de potas...

CFR Călători suplimentează trenurile cu ocazia sărbătorii Sfintei Parascheva: Cât costă o călătorie de la Botoșani!

Sunday, 13 October 2024

Au fost adăugate vagoane suplimentare încă de joi, iar pentru vârful de trafic estimat între 11 și 16 octombrie compania pune la dispoziția călătorilor întreaga capacitat...