Premierul Grindeanu: "I-am cerut ministrului Transporturilor să ia toate măsurile legale pentru demiterea directorului CNAIR"

Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut ministrului Transporturilor să trimită Corpul de control la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și să ia toate măsurile legale pentru demiterea directorului general al companiei, Cătălin Homor.

Premierul Grindeanu: "I-am cerut ministrului Transporturilor să ia toate măsurile legale pentru demiterea directorului CNAIR"

"L-am rugat pe domnul ministru Cuc (ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc — n.r.) să trimită Corpul de control la CNAIR și, de asemenea, l-am rugat să ia toate măsurile legale pentru demiterea domnului director al CNAIR pentru că în acest moment tot ceea ce înseamnă coordonarea activităților de deszăpezire și modul în care operatorii și cei care au câștigat au fost coordonați, la 14 ore după ridicarea Codului portocaliu, este deficitară. I-am transmis domnului Cuc să facă o analiză în amănunt nu doar pe persoană, pentru că e clar că acolo lucrurile sunt deficitare, ci și la cauzele care au dus la această situație nefericită", a declarat premierul Grindeanu, citat de Agerpres, la finalul unei ședințe ce a avut loc la Ministerul Transporturilor.

Premierul a arătat, de asemenea, că situația stocurilor este cel puțin ciudată în condițiile sunt prea multe stocuri de sare și prea puține stocuri de nisip.

"La 14 ore de la ridicarea Codului portocaliu avem în continuare 28 de drumuri naționale și două autostrăzi nefuncționale. Asta e realitatea astăzi, acum. Pe stocurile de materiale am văzut o chestiune cât de poate de ciudată. De aceea i-am cerut domnului ministru Cuc să analizeze, împreună cu Corpul de Control, de ce, de exemplu avem foarte multe stocuri de sare și nu avem de nisip. Acestea sunt situații care trebuie explicate. Toată această proastă administrare a dus la situația de acum", a precizat premierul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...