Prefectul de Botosani pune tunurile pe seful Garzii de Mediu!

Prefectul de Botosani pune tunurile pe seful Garzii de Mediu!

CRISTIAN ROMAN, prefect de Botosani

Razvan Rotaru, directorul social-democrat al Garzii de Mediu Botosani, s-a ales cu o sesizare publica din partea prefectului de Botosani, Cristian Roman anuntand ca, dupa ce situatia a fost semnalata sefului de partid al lui Rotaru, cazul ar putea ajunge si in atentia Garzii centrale.

Mai exact, Cristian Roman ii atrage atentia lui Razvan Rotaru asupra faptului ca refuza sa isi clarifice starea de incompatibilitate cu functia detinuta, conform Ordonantei 37.

Astfel, desi prefectul spune ca Razvanu Rotaru este in incompatibilitate, intrucat este director al unei institutii deconcentrate si in acelasi timp ocupa si o functie politica, fiind presedinte al Organizatiei de Tineret PSD Botosani, seful Garzii de Mediu sustine ca starea de incompatibilitate invocata de Cristian Roman nu se justifica, refuzand astfel sa se substituie legii.

Prefectul de Botosani ii reproseaza lui Rotaru si nesolutionarea problemelor de la Dorohoi si Bucecea, legate de rampele de gunoi.

"Intentionez ca astazi, in cadrul Colegiului Prefectural, sa ii cer domnului Rotaru un raport pana luni, iar daca raportul nu va fi intocmit corespunzator intentionez sa sesizez si Garda centrala, daca noi nu putem face ordine in judet", a precizat Cristian Roman, prefect de Botosani.

In acest fel, Cristian Roman considera ca sesizeaza public problema de la Garda de Mediu Botosani.

"Am sesizat si presedintele partidului cu privire la starea de incompatibilitate si ma bucur ca am reusit sa fim bagati in seama", a completat Cristian Roman.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
12

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Sfinţit Mucenic Patrichie, Episcopul Prusei şi cei împreună cu el

astăzi, 08:04
17

Sfântul Patrichie a trăit în secolul al 4-lea după Hristos şi a fost Episcop în Prusa. Acest oraş avea izvoare de ape fierbinţi şi era situat pe malul dinspre Asia al Mării Ne...

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
216

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...