Pasapoarte in regim de urgenta, eliberate in 3 zile lucratoare!

Pasapoarte in regim de urgenta, eliberate in 3 zile lucratoare!
Botosanenii vor putea sa isi achizitioneze pasapoartele in regim de urgenta in termen de trei zile lucratoare, fata de doua ore, cum era pana acum.

Masura este o decizie a Directiei Generale de Pasapoarte si vine si in sprijinul lucratorilor care erau nevoiti sa elibereze circa 1000 de acte saptamanal, cu peste 800 mai mult decat in perioadele de iarna.

"De astazi, in urma unei dispozitii a Directiei Generale de Pasapoarte, pasapoartele in regim de urgenta vor fi eliberate in termen de trei zile lucratoare, iar cele in regim normal in 20 de zile. Aceasta masura a fost luata pentru corelarea actelor regulate pentru extinderea sistemului de emitere a pasapoartelor electronice", a declarat prefectul de Botosani, Cristian Roman.

Avand in vedere aglomeratia inregistrata in ultima vreme la birourile de eliberare a pasapoartelor, se asteapta o descongestionare a situatiei, botosanenii avand prilejul de a-si organiza timpul in mod corespunzator.

"Rugam cetatenii sa inteleaga aceasta dispozitie si ii asiguram in continuarea de solicitudinea noastra", a conchis prefectul de Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întâmplă lângă noi: Tânăr din Suceava, victimă a înșelătoriei online, ce recomandă oamenii legii!

astăzi, 10:43
69

Sâmbătă,18.05.2024, ora 10:15, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către un tânăr despre faptul că a fost înșelat cu suma de 900 lei de către o persoan...

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
113

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
36

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...