Prefectul a semnat ordinele de incetare a mandatelor pentru primarii din Vorniceni si Mihai Eminescu

Prefectul a semnat ordinele de incetare a mandatelor pentru primarii din Vorniceni si Mihai Eminescu
Prefectul Cristian Roman a semnat ordinele de incetare a mandatelor celor doi primari care si-au inaintat demisiile, si anume Verginel Gireada, din comuna Mihai Eminescu, si Ovidiu Corleciuc, din comuna Vorniceni.

Cristian Roman a facut referiri la activitatea celor doi fosti primari, apreciind realizarile acestora, dar si faptul ca singurii care vor putea sa le multumeasca sunt doar cetatenii comunelor respective.

"Nu este o mare bucurie ca un primar sa termine in felul acesta mandatul. As vrea totusi sa apreciez activitatea dumnealui ca primar, a facut multe lucruri in comuna Mihai Eminescu, o comuna cu oameni gospodari. Consider ca cei care trebuie sa ii multumeasca sunt doar cetatenii din comuna Mihai Eminescu", a precizat prefectul, cu referiri la activitatea lui Verginel Gireada, care si-a inaintat demisia din functia de primar dupa ce a fost condamnat la 2 ani de inchisoare, cu suspendare.

Despre Ovidiu Corleciuc, prefectul Cristian Roman a tinut sa mentioneze ca renuntarea la mandat ar fi si o consecinta a presiunii responsabilitatii pe care o impune o astfel de functie.

"Este un om cu care am avut relatii personale si profesionale deosebite si imi pare sincer rau ca s-a ajuns intr-o astfel de situatie. Sanatatea nu i-a permis sa finalizeze mandatul si, de ce sa nu o spunem, poate presiunea responsabilitatii unei astfel de functii publice l-a facut sa renunte la mandat. Fiind o primarie foarte dificila, cred ca cei care locuiesc in comuna trebuie sa ii multumeasca pentru intreaga activitate, pentru care si eu ii multumesc", a conchis prefectul Cristian Roman.

Atributiile celor doi primari au fost preluate de viceprimari, pana la organizarea alegerilor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației a aprobat calendarul de admitere la liceu în anul școlar 2024 – 2025!

astăzi, 10:13
3

Ministerul Educației a trimis către inspectoratele școlare procedura pentru completarea fișei de înscriere la liceu în 2024, dar și calendarul înscrierii și repartizării elevi...

"Dacă Rusia câștigă în Ucraina, România trebuie să reziste cu forțe proprii câteva luni!"

astăzi, 09:57
44

Analistul militar și realizatorul de televiziune Radu Tudor publică un interviu cu generalul Marius Crăciun, fostul Comandant al Forțelor pentru Operații Speciale.Tema discuției este exerci...

Botoșăneanul Emanuel Barica, moment colosal în prima semifinală la Românii au talent: Tu, pictând, te vindeci pe tine!” (Video)

astăzi, 08:38
135

Jurații și-au arătat aprecierea pentru momentul oferit de Emanuel Barica. De altfel, în urma evoluției de vineri seara, Emanuel Barica s-a calificat în Finala ”Românii au t...