Prefectul a cerut primarilor ca la ședințele de CL să participe și reprezentanții poliției și ai școlilor

Prefectul a cerut primarilor ca la ședințele de CL să participe și reprezentanții poliției și ai școlilor
Prefectul Costică Macaleți a cerut primarilor din județ ca la ședințele de Consiliu Local să fie invitați să participe și reprezentanți ai poliției și ai școlii.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu le-a mai atras atenția primarilor și despre respectarea simbolurilor naționale, tricolorul să fie arborat, iar la începutul ședințelor de CL să fie ascultat imnul României.

“La întâlniri să chemați și șeful poliției, și directorul coordonator de la școală, pentru că sunt activități care ar putea să-i intereseze și pe ei anumite probleme“, a spus prefectul.

Costică Macaleți i-a felicitat totodată pe primari că se descurcă cu bugetele primite și nu sunt în situația de a pune lacătul pe ușă.

“În județ nu avem astfel de situații, în alte județe sunt primării care se confruntă cu mari probleme financiare. Știu că nu este simplu și nici ușor să te descurci cu un buget insuficient“, a mai spus prefectul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
5

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
338

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
369

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...