Gheorghe Vâzdoagă, șocat de factura la energie electrică

Gheorghe Vâzdoagă, șocat de factura la energie electrică
Secretarul executiv al PSD Botoşani, Gheorghe Vâzdoagă, s-a arătat extrem de revoltat de facturile pe care trebuie să le plătească pentru energia electrică.

Vâzdoagă a spus că a consumat la firma pe care o deţine energie electrică în valoare de 3.300 de lei, dar are de plată 9.700 de lei.

Social-democratul le va solicita parlamentarilor PSD să se implice, deoarece agenţii economici vor falimenta dacă vor trebui să mai plătească astfel de facturi.

"Este o factură de la punct de consum din cadrul societăţii pe care o administrez. Pe factură scrie: energie electrică 3.365 lei, componentă piaţă concurenţială 2.873 lei, contribuţie cogenerare 285 lei, certificate verzi 629. Total 9.700 lei. Este o nebunie. Consum energie electrică de 3.000 de lei şi plătesc 9.700 de lei. Am ameţit. Agenţii economici se duc de râpă. Această componentă piaţa concurențială chiar nu o mai înţeleg. Ea dubleză preţul pe care îl plătim la E.ON. Este ceva demenţial. Luna trecută am avut un consum de 6.000 de lei pentru că a fost mai rece, iar factura a fost 12.200 lei. Nu am de gând să plătesc dar îmi vor opri energia electrică.", a spus Gheorghe Vâzdoagă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
247

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
308

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
241

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...