Povestea fabuloasa a cersetorului care accepta plata cu cardul si da si chitanta

Un cersetor care calatoreste sute de kilometri zilnic pana la "locul de munca" de pe strazile unui cartier de lux din Londra a inceput sa accepte si plata cu cardul.

Damien Preston-Booth, in varsta de 37 de ani, face naveta zilnic din locuinta sa inchiriata in Lancashire pana in Mayfair, in Londra, unde pretinde ca este o persoana fara adapost, scrie The Telegraph, citat de ziare.com.

Asa-zisul cersetor accepta plati in bani gheata si, mai nou, are cu el si un cititor mobil de carduri, pentru cei care vor sa-i timita banii direct in contul PayPal.

Cititorul de carduri este legat prin Bluetooth la smartphone-ul sau si donatorul primeste chitanta pentru donatie prin e-mail.
Un fost prieten al intreprinzatorului sustine ca acesta a castigat din cersetorie mii de lire sterline si isi face cam cinci-sase vacante anuale in strainatate. De altfel pe pagina de Facebook a falsului om al strazii sunt fotografii care il infatiseaza in Paris si Ibiza.

Bine-informatul prieten al acestuia povesteste ca cersetorul cu cititor de carduri a facut bani frumosi de Anul Nou in fata hotelului Dorchester, unde oaspetii sultanului din Brunei au aruncat cu hartii de 50 de lire sterline in el.

Preston-Booth primeste si ajutoare sociale in valoare de 300 de lire sterline pe luna si nu se sfieste sa recunoasca faptul ca trei zile pe saptamana doarme pe strazile din Londra, unde cerseste si se foloseste de un cititor de carduri pentru asta.

Calatoriile sale in strainatate au fost in cautarea unui loc de munca si incearca sa-si puna viata in ordine, spune cersetorul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de vreme severă în județul Botoșani, anunțul meteorologilor!

astăzi, 10:16

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod portocaliu de vreme severă valabil de duminică, 29 septembrie, până luni, 30 septembrie, ora 10:00. Zonele afectate sunt Mold...

Accident grav într-o comună din Botoșani, patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 09:08

Patru persoane, cu vârste între 59 și 66 de ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă dimineață, în localitatea Blândești. &...

Cetățenii de pretutindeni sunt așteptați la Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași, care este programul hramului!

astăzi, 08:41

Anul acesta, alături de sfintele moaște ale Sfintei Cuvioasei Parascheva vor fi aduse, de la Mănăstirea „Sfântul Pavel” din Muntele Athos, și sfintele moaște ale Sfântulu...