Posturi vacante în educație: Două școli din județul Botoșani angajează!

În total, la nivelul județului Botoșani sunt 460 de posturi disponibile pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Posturi vacante în educație: Două școli din județul Botoșani angajează!

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante, la data de 22 aprilie 2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Botoșani, sunt înregistrate 460 de locuri de muncă.

Astfel, din totalul de 460, doar 421 sunt pentru persoanele cu studii medii și 390 pentru cele calificate. Pentru cei cu studii superioare sunt vacante doar 39 de locuri de muncă, iar pentru necalificați doar 70.

Sunt scoase la concurs posturi în educație, sănătate și în administrația botoșăneană. De exemplu, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Ipotești caută să angajeze un îngrijitor de clădiri, iar Liceul „Ștefan D. Luchian” din Ștefănești este în căutarea unui administrator financiar (patrimoniu).

Pentru postul de administrator financiar (patrimoniu) candidatul interesat trebuie să aibă minimum trei ani vechime în domeniul economic sau administrativ, să aibă studii superioare de inginer/subinginer/economist.

În ceea ce privește postul de îngrijitor clădiri, angajatorul cere doar studii medii.

Lista locurilor de muncă poate fi accesată AICI.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
343

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
491

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
609

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...