Postul de director adjunct la Poliția Locală, "blocat" în Consiliul Local: "Să aducem un comisar ca Ana Pauker, nu este corect"

Postul de director adjunct la Poliția Locală, "blocat" în Consiliul Local: "Să aducem un comisar ca Ana Pauker, nu este corect"
Consilierii locali ai PNL s-au opus unui proiect de hotărâre inițiat de Executivul Primăriei Botoșani și care prevedea desființarea a două posturi de agenți locali și înființarea unui post de director adjunct la Poliția Locală.

În ultimele zile s-a vehiculat că persoana agreată pentru a ocupa postul de director adjunct este un apropiat al PSD.

"Scoatem polițiștii din stradă și punem directori în birou. Este cumva ceva politic", a spus consilierul Gheorghe Ursuleanu.

"Nu ştiu ce vreţi să faceţi, aduceţi comisari ruşi ca să vină să facă misiuni române, Ana Pauker… Aduceţi pe unul nou pe care să îl puneţi în spatele actualului director. Dacă sunt şefi, să fie tot din actualii care funcţionează acolo. Dar să aducem un comisar ca Ana Pauker, nu cred că este corect", a spus și Gheorghe Iavorenciuc.

Proiectul de hotărâre a fost respins după ce consilierii locali ai PNL și PDL s-au abținut sau au votat împotrivă.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
233

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
297

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
682

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...