Post de manager public vacant la Primaria Botosani

Post de manager public vacant la Primaria Botosani
Organigrama aparatului de specialitate al primarului municipiului Botosani cuprinde si un post de manager public, care ar urma sa fie ocupat de un tanar, care s-a format profesional in strainatate.

Secretarul municipiului Botosani, Ioan Apostu, sustine ca acest post a fost infiintat printr-o Hotarare de Guvern si ca se regaseste in organigrama Primariei de doi ani de zile, insa pana acum Agentia Nationala a Functionarilor Publici nu a repartizat nicio persoana care sa il ocupe.

"Prin Agentia Nationala a Functionarilor Publici va fi repartizat un tanar absolvent, cu studii superioare si format intr-un program pentru administratia publica desfasurat in strainatate. Postul face parte dintr-un proiect mai amplu al Unitatii Centrale pentru Reforma Administratiei Publice, de modernizare a administratiei. Se doreste a fi un tanar cu spirit inovator si modernizator al administratiei, care sa vina cu noi idei. Postul este infiintat de doi ani, dar repartizarea se face de la nivel central", a precizat Ioan Apostu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
239

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
301

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
238

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...