Portofoliul ISCUSIT Alcedo, prezentat la Botoșani

Portofoliul ISCUSIT Alcedo, prezentat la Botoșani

Devenit un eveniment de acum cu tradiție, simpozionul organizat an de an de compania Alcedo prin directorul zonal Botoșani ing. Florin Costinescu,  reunește în număr mare de fiecare dată fermieri și producători agricoli din Botoșani, pentru a le prezența cele mai noi produse, pachete tehnologice și servicii.

Presedintele companiei, ing. Vicențiu Cremeneanu a prezentat PORTOFOLIUL ISCUSIT, care include “PRODUSE ISCUSITE”, SEMINŢE ISCUSITE”, ÎNGRĂŞĂMINTE ISCUSITE”, precum şi o gamă completă de “SERVICII ISCUSITE”.


 

Combinațiile tehnologice permit oricărui fermier să aleagă varianta cea mai potrivită la prețul cel mai bun, fie că este vorba despre îngrășăminte sau semințe pentru principalele 8 culturi din România.

Oferta Alcedo cuprinde toate tipurile de îngrășăminte necesare pentru o tehnologie de vârf, fiind prezentate îngrășămintele de Baza, Starter, Foliare și Biostimulatori. Produse în România la Alchimex, Alcedo deține GAMA COMPLETĂ de soluții pentru toate nevoile nutriționale ale plantelor, indiferent de perioada de vegetație, fiind prezentate și shemele de aplicare. Fiecare participant a putut intră în posesia CATALOGULUI Alcedo, compania având și o aplicație pentru mobil de foarte mare ajutor.

Alcedo mai oferă fermierilor din România și o gama de servicii specializate în analize de sol și apă pentru agricultură, prin Laboratorul de Agrochimie de la Alchimex, atestat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), prin care se pot recomanda dozele de fertilizare pentru fiecare cultură în parte.