Porţi deschise la Penitenciar cu ocazia Sfintei Sărbători a Tuturor Sfinţilor

Porţi deschise la Penitenciar cu ocazia Sfintei Sărbători a Tuturor Sfinţilor
Intitulată sugestiv "Duminica tuturor sfinţilor", capela de la Penitenciarul Botosani îşi deschide porţile tuturor creştinilor care vor dori să participe la slujba Vecerniei Mari sâmbătă, 29 mai 2010, ora 18.00, şi duminică, începând cu ora 09.30 la slujba Sfintei Liturghii, alături de lucrătorii Penitenciarului Botoşani şi membri ai familiilor acestora.

În prima duminică după Rusalii, comunitatea creştină sărbătoreşte Duminica tuturor Sfinţilor, cinstind acum, laolaltă şi după cuviinţă, pe cei mai vrednici fii ai neamului omenesc.

Purtînd hramul acestei sfinte sărbători, capela din incinta Penitenciarului Botoşani va sărbători al patrulea hram după terminarea amplelor lucrări de extindere, pictură, amenajare şi dotare în anul 2007, fiind de atunci în măsură, prin mijlocirea preotului Florin Marcu, a răspunde tuturor cerinţelor duhovniceşti ale credincioşilor creştini, în principal a celor din rîndul persoanelor private de libertate.

Accesul în incinta Penitenciarului se va efectua pe baza buletinului/cărţii de identitate, sîmbătă începînd cu ora 17.30 şi duminică începînd cu ora 9.00, nefiind permisă posesia telefoanelor mobile.


Comisar Marius Hliban
DIRECTOR PENITENCIARUL BOTOŞANI


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modificări privind concediile medicale, lista bolilor pentru care medicul de familie acordă direct 7 zile de concediu medical!

astăzi, 15:36
53

Medicii de familie pot acorda certificat de concediu medical pentru 7 zile calendaristice doar pentru o serie de afecțiuni, pentru un episod de boală.După cele 7 zile, în cazul acestor af...

Pompierii din Botoșani, chemați în ajutor la Salcea! De la ce a pornit focul și care au fost pagubele

astăzi, 15:15
124

Incendiul s-a manifestat cu degajări foarte mari de fum, norul de fum fiind vizibil de la mare distanță.Având în vedere intensitatea fumului negru, populația a fost avertizată pri...

O asociație din Botoșani angajează, se cer studii medii, vechime și permis categoria B!

astăzi, 14:50
294

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante, la data de 13.05.2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă ...