Portariuc se scuză: "Cunosc în amănunt problemele, dar Modern Calor nu se află în subordinea primarului, ci în subordinea CL!"

Primarul Ovidiu Portariuc, prezent vineri la Instituția Prefectului, la întâlnirea cu Doru Ciocan, președintele ANRSC și cu reprezentanții asociațiilor de proprietari, a spus că știe în amănunt toate problemele cu care se confruntă cetățenii municipiului în ceea ce privește problema facturilor către societatea de termoficare și către operatorul de apă.

"Cunosc în amănunt problemele dumneavoastră, dar atribuțiile mele, competențele mele nu îmi dau puterea de a mă implica direct pentru că societățile la care o să ne referim imediat, Modern Calor, cea care furnizează servicii de termoficare nu se află în subordinea primarului, ci în subordinea Consiliului Local și toate deciziile sunt luate de CL, ei sunt acționari. La fel problemele de apă, la Consiliul Județean, și mă bucur că sunt aici și reprezentanți de la CJ", a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Edilul-șef al municipiului a precizat ca nu poate interveni direct pentru rezolvarea acestor probleme, dar a făcut toate demersurile necesare către factorii care pot face ceva în acest sens.

"Eu am încercat doar să preiau problemele pe care mi le-ați adus la cunoștință în sutele de audiențe și mi-am dat seama că sunt probleme majore pentru comunitatea locală. Am rugămintea să păstrăm un ton calm și rațional și să profităm că îl avem azi pe dl. președinte pentru că avem nevoie de niște răspunsuri la acest moment, poate și soluții mai târziu", a mai spus primarul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Sabrini Exclusive Diamonds - Ofertă Unică la bijuteriile cu Diamante Naturale (foto)

astăzi, 15:59

Cu toții am auzit că Diamantele Naturale sunt pentru totdeauna, dar puțini înțeleg pe deplin ce înseamnă acest lucru. Dincolo de strălucirea lor, diamantele naturale sunt simboluri u...

Tineri din Botoșani dispăruți fără urmă, după ce au plecat la muncă în Italia! (foto)

astăzi, 15:35

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea a doi tineri, de 29 și 23 de ani, ambii din municipiul Botoșani, care au părăsit în mod voluntar domiciliul, în dat...

Schimbare majoră pentru diplomele de absolvire emise de facultățile din întreaga țară!

astăzi, 14:00

În premieră, vor avea un element distinct care să le permită să fie mai vizibili și pentru angajatorii din străinătate. Este un pas extrem de important în procesul digitalizării. ...